Ελλάδα

Η... γλυκιά υπόσχεση του Λαρεντζάκη στον Μαυροειδή αν κερδίσει ο Ολυμπιακός την ΑΕΚ

Αν ο Ολυμπιακός κερδίσει την ΑΕΚ, ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης θα περάσει από το μαγαζί του Δημήτρη Μαυροειδή για κερασμένο γλυκό!

Ιδιαίτερο θα είναι το ματς του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ για τον Γιαννούλη Λαρεντζάκη, αφού όπως είπε και ο ίδιος, είναι η πρώτη φορά που θα βρεθεί αντίπαλος με την «Ένωση» και τον καλό του φίλο Δημήτρη Μαυροειδή.

Αναλυτικά όσα έγραψε στο προσωπικό του blog στον ΕΣΑΚΕ:

«Πρώτα από όλα θα ήθελα να ευχηθώ καλή σεζόν, με υγεία!

Μετά από δύο χρόνια επιστρέφουμε στο ελληνικό πρωτάθλημα και δεν κρύβω τη χαρά μου για αυτό. Στο πρώτο μας παιχνίδι αντιμετωπίζουμε την ΑΕΚ, μια πολύ καλή ομάδα, με ένα πολύ καλό σύνολο. Θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να εκτελέσουμε το πλάνο του κόουτς, ώστε να ξεκινήσουμε με το δεξί τις υποχρεώσεις μας στην λίγκα, όπως κάναμε και στην Ευρωλίγκα.

Χθες επικρατήσαμε άνετα της Μπασκόνια. Χαρήκαμε πάρα πολύ για τη νίκη και την εμφάνιση. Κάναμε ομαδική δουλειά και φέραμε εις πέρας την αποστολή μας. Δεν πρέπει να ξεχνάμε πως κάθε πρεμιέρα κρύβει παγίδες, όμως, εμείς τις αποφύγαμε.

Δεν θα μείνουμε, όμως, άλλο σε αυτή τη νίκη, γιατί ακόμη είναι νωρίς και μπροστά μας έχουμε πολύ δύσκολο και απαιτητικό πρόγραμμα. Έχουμε ήδη αφήσει πίσω μας την αναμέτρηση με τους Ισπανούς και έχουμε στρέψει όλο μας το ενδιαφέρον στην πρεμιέρα του ελληνικού πρωταθλήματος.

Για εμένα είναι ιδιαίτερο ματς, καθώς είναι η πρώτη φορά που θα αντιμετωπίσω ως αντίπαλος την ΑΕΚ από τότε που έλυσα τη συνεργασία μου με την ομάδα. Επίσης, θα βρεθώ αντίπαλος με έναν πολύ καλό μου φίλο, τον Μαυροειδή.

Ο Δημήτρης με πειράζει συνεχώς για το μεταξύ μας παιχνίδι, όμως, δεν βάλαμε κάποιο στοίχημα, γιατί δεν μου αρέσει να στοιχηματίζω. Αν κερδίσουμε, όμως, θα περάσω από το μαγαζί του στο Περιστέρι, το «Jerry’s», για κερασμένο γλυκάκι!»

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x