Ελλάδα

Λαρεντζάκης: «Ξέρουμε όλοι την έδρα στο Βελιγράδι, έχουμε ποιότητα και χημεία στην ομάδα»

Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης αναφέρθηκε στον φετινό Ολυμπιακό μετά την άνετη επικράτηση στη Λάρισα και τόνισε πως οι «ερυθρόλευκοι» διαθέτουν ποιότητα και χημεία.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της ΕΡΤ μετά το διπλό στην Λάρισα:

Για το ματς με την Λάρισα: «Το τελικό σκορ δεν είναι ακριβώς αυτό που έδειξε η εικόνα του παιχνιδιού. Η Λάρισα μας πίεσε καλά, είχε δουλέψει το παιχνίδι μας περίμενε».

Για τον χαρακτήρα του Ολυμπιακού: «Όσα κάνουμε δείχνουν ομάδα που δουλεύει καθημερινά. Υπάρχει ποιότητα. Μετά από μια κακή ήττα βγάλαμε αντίδραση».

Για όσα συζητήθηκαν μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό: «Αυτά μένουν στα αποδυτήρια. Το θέμα είναι πως κάναμε δύο διπλά, που είναι πολύ σημαντικά για τη συνέχεια της Euroleague. Κρατάμε τα αποτελέσματα. Έχουμε δύσκολη συνέχεια, ξέρουμε όλοι την έδρα στο Βελιγράδι».

Για την πρόοδό του: «Πάντα θέλω να δίνω το 100%. Αυτό μου βγαίνει, θεωρώ πως βοηθάω. Πραγματικά είμαι χαρούμενος που βοηθάω και κερδίζουμε. Αυτό είναι το πιο σημαντικό».

Για τον φετινό Ολυμπιακό: «Η νίκη στη Ρωσία ήταν πολύ σημαντική, θέλουμε να δουλέψουμε πάνω σε αυτή. Υπάρχει ποιότητα και χημεία στην ομάδα. Ειδικά στα εκτός έδρας ματς η άμυνα είναι πολύ σημαντική. Είναι σημείο αναφοράς, ειδικά στην ομάδα μας. Η άμυνα είναι η βάση μας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x