Ελλάδα

Λαρεντζάκης: «Κρατάμε την αντίδρασή μας - Πάμε για δύο νίκες με Φενέρμπαχτσε και Εφές»

Διαβάστε όσα δήλωσε ο πρωταγωνιστής του Ολυμπιακού στην αναμέτρηση με τον Άρη, Γιαννούλης Λαρεντζάκης.

Ο Ολυμπιακός δυσκολεύτηκε, αλλά τελικά επικράτησε 89-75 του Άρη στο ΣΕΦ για τη 14η αγωνιστική της Basket League, έχοντας για πρωταγωνιστή του τον Γιαννούλη Λαρεντζάκη, ο οποίος έκανε double-double με 20 πόντους και 10 ασίστ, ενώ είχε και 5 ριμπαόυντ.

Ο γκαρντ των «ερυθρόλευκων» μίλησε για την αντίδραση που έδειξε η ομάδα του στην αποψινή αναμέτρηση, ενώ αναφέρθηκε και στα δύο επερχόμενα παιχνίδια του Ολυμπιακού για την Ευρωλίγκα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο γκαρντ του Ολυμπιακού:

«Ξεκινήσαμε κάπως χαλαρά, παίζαμε δύο ημέρες πριν, χωρίς να το θέσω ως δικαιολογία. Κρατάμε την αντίδρασή μας. Ο Άρης παίζει με πολλή ενέργεια στα όρια του φάουλ. Μας μπέρδεψε η άμυνα του Άρη με τις προσαρμογές. Έχει κάνει πολύ καλή δουλειά ο κοουτς Καστρίτης».

«Προσπαθήσαμε να αλλάξουμε τον ρυθμό από τον πάγκο, να βάλουμε ενέργεια και πιστεύω τα καταφέραμε. Πρέπει να παίζουμε σε όλα ματς σοβαρότητα, ένταση γιατί μέσα από αυτά βρίσκεις ρυθμό και για την Ευρωλίγκα. Θέλουμε να κερδίζουμε όλα τα παιχνίδια. Ακολουθούν δύο πολύ δύσκολα ματς στην Ευρωλίγκα, πάμε για τη νίκη και στα δύο. Μακάρι να είναι έτοιμος ο Σλούκας και στο ματς με τη Φενέρ. Βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, να είμαστε στην οκτάδα και βλέπουμε»
.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x