Την απόκτηση του Τέρανς Φέργκιουσον ανακοίνωσε το Λαύριο. Ο 23χρονος σούτινγκ γκαρντ/φόργουορντ (1,98μ.) είχε έρθει στην Αθήνα αρχικά για τον Ιωνικό Νίκαιας και εν συνεχεία με την ΑΕΚ, που λόγω των προβλημάτων τους δεν μπόρεσαν να τον υπογράψουν.
Ο Φέργκιουσον είχε επιλεγεί το 2017 στο νούμερο 21 του ντραφτ από τους Θάντερ, όπου παρέμεινε μια τετραετία έχοντας μάλιστα ρόλο βασικού (με αμυντικό ρόλο κυρίως) τη σεζόν 2018/19, όταν έπαιξε σε 79 ματς στην πρώτη πεντάδα έχοντας 6,9 πόντους, 1,9 ριμπάουντ και 1 ασίστ σε 26,1 λεπτά κατά μέσο όρο.
Πέρσι το Δεκέμβριο δόθηκε, μαζί με Ντάνι Γκριν και Βενσάν Πουαριέ, δανεικός στους Σίξερς, όπου μέτρησε 13 εμφανίσεις με πολύ περιορισμένο ρόλο.
? Welcome Terrance Ferguson!
— ΚΑΕ ΛΑΥΡΙΟ-MEGABOLT (@LAVRIO_BC) December 14, 2021
Η ΚΑΕ Λαύριο - Megabolt ανακοινώνει την απόκτηση του 23χρονου (17/05/1998) ???? Αμερικανού Shooting guard/Small forward (1.98m) Terrance Eugene Ferguson Jr.
Τα τελευταία τέσσερα χρόνια ο Terrance αγωνίστηκε σε 216 παιχνίδια (124 starts) στο ΝΒΑ. pic.twitter.com/Tsx0177wTl
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






