Ελλάδα

Λαύριο-Παναθηναϊκός AKTOR: Εκτός έδρας τεστ στην επιστροφή του Παπαπέτρου

Με τον Ιωάννη Παπαπέτρου στην αποστολή για πρώτη φορά μετά από αρκετό καιρό, ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει εκτός έδρας το Λαύριο, για τη 14η αγωνιστική της Stoiximan Basket League.

Στο Λαύριο θα συνεχίσει τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις ο Παναθηναϊκός AKTOR, αντιμετωπίζοντας την ομώνυμη ομάδα (14/1, 17:15, www.sportfm.gr, bwinΣΠΟΡ FM 94,6, ΕΡΤ3), για τη 14η αγωνιστική της Stoiximan Basket League.

Πρόκειται για δύο ομάδες με εντελώς διαφορετικούς στόχους. Οι μεν «πράσινοι» είναι μόνοι πρώτοι και αήττητοι με 13-0, ενώ από την άλλη το σύνολο του Κώστα Μέξα παλεύει για την παραμονή του, έχοντας ρεκόρ 4-9. Στο παιχνίδι του πρώτου γύρου, οι παίκτες του Εργκίν Αταμάν έκαναν έναν υγιεινό… περίπατο, επικρατώντας με το πολύ άνετο 111-75.

Από ‘κει και πέρα, το συγκεκριμένο ματς έχει πολύ ξεχωριστό ενδιαφέρον για τον Παναθηναϊκό. Κι αυτό γιατί, αναμένεται να επιστρέψει στη δράση ο Ιωάννης Παπαπέτρου, έπειτα από περίπου τρεις μήνες. Ο διεθνής φόργουορντ είχε υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση, αλλά τις τελευταίες ημέρες προπονείται κανονικά και αναμένεται να πάρει τα μερικά λεπτά συμμετοχής.

Αντίθετα, εκτός για τους «πράσινους» θα είναι φυσικά ο Λούκα Βιλντόσα, ο οποίος χειρουργήθηκε στον μηνίσκο, ενώ δεν υπολογίζεται και ο Λευτέρης Μαντζούκας, καθώς ταλαιπωρείται από ίωση.

Όσον αφορά στο Λαύριο έρχεται από σερί δύο ηττών κόντρα σε ΑΕΚ Betsson BC και Κολοσσό Ρόδου. Απουσίες θα έχει και η ομάδα του Κώστα Μέξα. Από εδώ και στο εξής δεν θα μπορεί να υπολογίζει στον Ντέιβιντ Ντε Τζούλιους, ο οποίος έλυσε τη συνεργασία του για να συνεχίσει την καριέρα του στη Γερμανία. Επίσης, παρελθόν αποτέλεσε πριν από μερικές ημέρες και ο Σωτήρης Οικονομόπουλος, ενώ νοκ άουτ εξαιτίας ίωσης θα είναι ο Νόα Χόρχλερ.

Διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι οι Τηγάνης, Κατραχούρας και Αγγελής.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x