Ελλάδα

Συμεωνίδης και Νικολαΐδης στο προπονητικό τιμ του Λαυρίου

Τα νέα μέλη του προπονητικού τιμ γνωστοποίησε την Τρίτη (16/8) η ομάδα του Λαυρίου, που ξεκίνησε την προετοιμασία της ενόψει της νέα σεζόν.

Ο Χρήστος Σαρέλης θα έχει στο πλευρό του, τους Σάββα Συμεωνίδη και Σωτήρη Νικολαΐδη ως βοηθούς, όπως ανακοίνωσε το μεσημέρι της Τρίτη (16/8) η ομάδα του Λαυρίου, που ξεκίνησε την προετοιμασία της ενόψει της νέα σεζόν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ Λαυρίου:

«Η αγωνιστική σεζόν ξεκινάει σήμερα για το Λαύριο Megabolt, με την πρώτη συγκέντρωση της ομάδας. Ο Χρήστος Σερέλης επέστρεψε μετά τη θητεία του στον Παναθηναϊκό και θα καθοδηγήσει το Λαύριο Megabolt για 18η χρονιά. Άμεσοι συνεργάτες του θα είναι ο Σάββας Συμεωνίδης, ο Σωτήρης Νικολαΐδης και ο Σάκης Γιαννακόπουλος, που παραμένει στο τεχνικό team της ομάδας.

Ο coach Συμεωνίδης έχει μεγάλη εμπειρία ως προπονητής, καθώς ξεκίνησε την καριέρα του το 1999 από τον Εθνικό Ελληνορώσων και έχει προπονήσει τις παρακάτω ομάδες: Ηλιούπολη, Δάφνη, Γκυζιακός, Αρδηττός, Παπάγου, Χολαργός, Δούκας, Φάρος Κερατσινίου, Εθνικός. Εργάστηκε ως assistant στην Κύμη και την ΑΕΚ τα τελευταία τρία χρόνια.

O coach Νικολαϊδης πέρα από την σημαντική πορεία του ως καλαθοσφαιριστής, έχοντας κατακτήσει το Κύπελλο Ελλάδας με τον ΠΑΟΚ (1999) και το Κύπελλο Σαπόρτα με το Μαρούσι (2001), έκανε τα πρώτα του βήματα ως προπονητής στη ΧΑΝΘ, ενώ έχει κοουτσάρει τη ΜΕΝΤ, το Στρατώνι, το Πευκοχώρι, τα Τρίκαλα και τον Ίκαρο Καλλιθέας, ενώ υπήρξε assistant του Στέργιου Κουφού στον Ιωνικό.
Νέο μέλος της ομάδας θα είναι και ο γυμναστής, Μάκης Παναγάκης, ο οποίος την περσινή περίοδο θήτευσε στο Περιστέρι και έχει θητεύσει επίσης σε Χολαργό και Πρωτέα Βούλας όπως και ο φυσιοθεραπευτής Βασίλης Ντίνος, που θα συνεργαστεί με τον επί σειρά ετών φυσιοθεραπευτή της ομάδας, Σεραφείμ Μυστιγνιώτη.
Αναλυτικά το τεχνικό team του Λαυρίου Megabolt για την αγωνιστική περίοδο 2022-2023:
• Προπονητής: Χρήστος Σερέλης
• Βοηθοί προπονητή: Σάββας Συμεωνίδης, Σωτήρης Νικολαΐδης, Σάκης Γιαννακόπουλος
• Γιατρός: Ζακ Μελάγιες
• Γυμναστής: Μάκης Παναγάκης
• Φυσιοθεραπευτές: Σεραφείμ Μυστιγνιώτης, Βασίλης Ντίνος
• Φροντιστής: Γιάννης Στεργίου».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x