Ελλάδα

Λένε «αντίο» στην ΑΕΚ

Με δείπνο, που θα παραθέσει η διοίκηση, θα πέσει η αυλαία για τη φετινή σεζόν στην μπασκετική ΑΕΚ.

Η αγωνιστική αυλαία της ΑΕΚ έπεσε στο Nick Gallis Hall την περασμένη Τρίτη, η εξωαγωνιστική θα πέσει την Παρασκευή. Η διοίκηση της ΚΑΕ θα παραθέσει αύριο στο Λαγονήσι (22/5) δείπνο σε παίκτες, τεχνικό επιτελείο αλλά και σε όλα τα στελέχη του τμήματος, σε μια ένδειξη οικογενειακού κλίματος.

Άλλωστε μπορεί η πρόκριση στα ημιτελικά της Α1 να μην ήρθε, ωστόσο αυτό δεν πτοεί τους ανθρώπους της Ένωσης που δείχνουν αποφασισμένοι να σκύψουν το κεφάλι και να φτιάξουν για του χρόνου ομάδα που θα 'χει πρωταγωνιστικό ρόλο. Κανείς δεν μπορεί να ξεχνά πως φέτος, τα πάντα ξεκίνησαν... αργά, με ένα σύνολο που έδειχνε πως δύσκολα θα μπορούσε να σωθεί, στην πορεία άλλαξε όλο το τσιπ, ήρθαν παίκτες επιπέδου Ευρωλίγκας, όμως χρειάζεται περαιτέρω δουλειά για να αποδώσει και περισσότερους καρπούς το πλάνο.

Όπως έχει γίνει σαφές τις προηγούμενες μέρες, ο Ντάγκαν Σάκοτα θα παραμείνει στο πόστο της τεχνικής ηγεσίας και μαζί του ο Μάκης Αγγελόπουλος θα προσπαθήσει να χτίσει την ΑΕΚ για την «επιστροφή στην κορυφή της Ελλάδας και της Ευρώπης», όπως αναφέρει συχνά-πυκνά ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ. Υπενθυμίζεται πως το 2015-16, οι κιτρινόμαυροι θα επανέλθουν και στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, με τη συμμετοχή τους στο Eurocup.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x