Ελλάδα

Λεπενιώτης: «Τα καλύτερα έρχονται για τον Ολυμπιακό»

Τα συγχαρητήριά του σε όλο τον οργανισμό του Ολυμπιακού έστειλε ο τζένεραλ μάνατζερ των «ερυθρόλευκων», Νίκος Λεπενιώτης.

Στο οικογενειακό κλίμα εντός των τειχών της ομάδας, ανάμεσα σε παίκτες, προπονητές και τους προέδρους, μέχρι και την ακούραστη δουλειά του προσωπικού της ΚΑΕ, απέδωσε ο Νίκος Λεπενιώτης την κατάκτηση του φετινού νταμπλ από τον Ολυμπιακό.

Παράλληλα, ο τζένεραλ μάνατζερ των «ερυθρόλευκων» ευχαρίστησε τους χορηγούς και συνεργάτες που ήταν στο πλάι των Πειραιωτών, κλείνοντας με το μήνυμα πως τα καλύτερα έρχονται.

Το μήνυμα του Νίκου Λεπενιώτη:

«Θερμά συγχαρητήρια σε όλο τον οργανισμό του Ολυμπιακού για την κατάκτηση του double. Ήταν μια πολύ μεγάλη και δύσκολη αγωνιστική σεζόν και η τεράστια προσπάθεια όλων ανταμείφθηκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Η πιο σημαντική παράμετρος της επιτυχίας είναι το γεγονός ότι ο οργανισμός αυτός είναι μια δεμένη και αγαπημένη οικογένεια, από τους προέδρους, το αγωνιστικό staff, τους εκπληκτικούς παίκτες μας, ως το ακούραστο προσωπικό της ΚΑΕ και όλους τους χορηγούς και συνεργάτες.

Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν επίσης στους φιλάθλους μας για την πίστη, την υπομονή και την υποστήριξη τους σε αυτή την ομάδα, τόσο στις επιτυχίες όσο και στις δύσκολες στιγμές. Τα καλύτερα έρχονται
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x