Ελλάδα

Λίβανος: «Ήμασταν ανταγωνιστικοί για πέντε λεπτά»

Στη διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ιωνικό Νίκαιας στάθηκε ο Γιάννης Λίβανος μετά τη λήξη της αναμέτρησης στο ΟΑΚΑ.

Ο Γιάννης Λίβανος τόνισε πως οι αλλαγές του Ιωνικού στο τέλος κάθε δεκάλεπτου μείωσαν τη διαφορά κόντρα στον Παναθηναϊκό και θεωρεί πως ήταν εκτός των ποσοστών ευστοχίας τους, σε αντίθεση με τον αντίπαλο, και στάθηκε στη ζώνη που μπέρδεψε τους «πράσινους».

Αναλυτικά: «Τα συγχαρητήριά μου στον Παναθηναϊκό. Εμείς ήμασταν ανταγωνιστικοί για περίπου πέντε λεπτά, όπως, επίσης, και στο τέλος, καθώς μετά τις πολλές αλλαγές καταφέραμε και μειώσαμε τη διαφορά. Και ας πούμε ότι μας έμεινε ένα "γλυκό" τελείωμα.

Εμείς ήμασταν από αρκετά έως και πολύ άστοχοι. Έξω από τα ποσοστά μας. Όμως, ο Παναθηναϊκός ήταν εύστοχος τόσο από κοντά, όσο και από μακριά. Λίγο με τη ζώνη καταφέραμε να τους μπερδέψουμε, αν και πάλι μπόρεσαν να "ανοίξουν" τη διαφορά.

Καλή συνέχεια στον Παναθηναϊκό, ένα τεράστιο σωματείο. Έκανε πολύ καλή εμφάνιση με τη Ζάλγκιρις και πήρε και εμάς η φόρα σήμερα. Μακάρι ο Παναθηναϊκός να συνεχίσει έτσι στην Euroleague».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x