Ελλάδα

Λιόλιος για συνάντηση με Αγγελόπουλους: «Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι η ενότητα στο μπάσκετ»

Ο Βαγγέλης Λιόλιος δήλωσε ευχαριστημένος μετά τη συνάντηση που είχε με τον Παναγιώτη και τον Γιώργο Αγγελόπουλο.

Για τη συνεργασία Ομοσπονδίας και ΚΑΕ Ολυμπιακού μίλησε ο Βαγγέλης Λιόλιος μετά την προγραμματισμένη συνάντηση με τον Παναγιώτη και τον Γιώργο Αγγελόπουλο.

«Οι ιδιοκτήτες ενός μεγάλου οργανισμού, όπως είναι ο Ολυμπιακός, που εκπροσωπεί ένα πολύ μεγάλο μέρος της κοινωνίας –όχι μόνο της μπασκετικής, αλλά της κοινωνίας της Ελλάδας», ανέφερε αρχικά και πρόσθεσε:

«Ανταλλάξαμε απόψεις για το καλό του αθλήματος. Είμαι σίγουρος πως θα έχουμε μια εξαιρετική συνεργασία, γιατί αυτό που μας ενδιαφέρει είναι η ενότητα στον χώρο του μπάσκετ και να είμαστε περήφανοι για τις ομάδες που θα πάνε μπροστά και θα μας εκπροσωπήσουν επάξια όχι μόνο στον ελληνικό, αλλά και στον ευρωπαϊκό χώρο.

Παράλληλα, να ξέρουμε ότι αυτή η συνεργασία θα βοηθήσει τις εθνικές ομάδες να προχωρήσουν και να γίνουν νούμερο ένα στην Ευρώπη. Όχι μόνο στην Ευρώπη, αλλά στα επόμενα βήματά μας ακόμα και στον κόσμο
».

Κλείνοντας, ανέφερε: «Ευχαριστώ πολύ και να ξέρετε ότι είστε πάντα ευπρόσδεκτοί στον χώρο. Η ομοσπονδία είναι για όλες τις ομάδες, τις αγκαλιάζει όλες».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x