Ελλάδα

Λιόλιος: «Μουσείο μπάσκετ στην Αθήνα, σε συμβουλευτική Επιτροπή ο Ζομπανάκης»

Μεγάλη έμφαση στη Θεσσαλονίκη θέλει να δώσει ο Βαγγέλης Λιόλιος και γι’ αυτό η έδρα του γενικού γραμματέα της ΕΟΚ θα μεταφερθεί στη συμπρωτεύουσα.

Τις πρώτες του κινήσεις ως νέος πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης ανακοίνωσε ο Βαγγέλης Λιόλιος.

Ο νέος επικεφαλής του ελληνικού μπάσκετ ανέφερε πως η έδρα του γενικού γραμματέα της ΕΟΚ μεταφέρεται στη Θεσσαλονίκη, ενώ παράλληλα προανήγγειλε τη δημιουργία ενός μουσείου στην Αθήνα και θα γίνει προσπάθεια να συνδεθεί με αυτό της ΧΑΝΘ.

Από ‘κει και πέρα, ο Βαγγέλης Λιόλιος αποκάλυψε πως θα δημιουργηθεί μία συμβουλευτική Επιτροπή, στην οποία πρόεδρος θα είναι ο πρώην μεγαλομέτοχος του Ρεθύμνου, Κωστής Ζομπανάκης.

«Θα υπάρξει δημιουργία ενός μουσείου μπάσκετ στην Αθήνα, που θα προσπαθήσουμε να το συνδέσουμε με την ΧΑΝΘ. Θα περιλαμβάνει όλη την ιστορία του ελληνικού μπάσκετ, που θα είναι προσβάσιμο στα παιδιά», ανέφερε αρχικά ο Βαγγέλης Λιόλιος, για να προσθέσει:

«Θα ξαναδώσουμε μεγάλη έμφαση στη Θεσσαλονίκη, που είναι μπασκετομάνα. Η έδρα του γενικού γραμματέα της ΕΟΚ θα είναι στη Θεσσαλονίκη. Θα σχηματιστεί ένα think tank προσωπικοτήτων για να ξέρουμε πού πηγαίνει το μπάσκετ και πού βρισκόμαστε εμείς. Στόχος μας είναι το ελληνικό μπάσκετ να γίνει το κορυφαίο σε όλα τα επίπεδα στην Ευρώπη, όχι μόνο αγωνιστικά. Αυτή η συμβουλευτική Επιτροπή θα συνεδριάζει δύο φορές το χρόνο και πρόεδρος αυτής της Επιτροπής θα είναι ο Κωστής Ζομπανάκης».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x