Ελλάδα

Λιόλιος: «Θέλουμε το μπάσκετ να μην ανήκει στους λίγους και να επιστρέψει στην κοινωνία»

Ο πρόεδρος της ΕΟΚ, Βαγγέλης Λιόλιος μίλησε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για τους χθεσινούς ημιτελικούς Κυπέλλου και το όνειρο όλων να επιστρέψει το μπάσκετ στους πολλούς.

Την απόλυτη ικανοποίησή του από τη διεξαγωγή -μέχρι τώρα- του Final-4 και την ατμόσφαιρα που επικράτησε στους ημιτελικούς εξέφρασε ο Βαγγέλης Λιόλιος μιλώντας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και τον Νίκο Ζέρβα. Ο πρόεδρος της ΕΟΚ παραδέχθηκε ότι τα όσα έγιναν χθες στα «Δύο Αοράκια» δίνουν ελπίδα για καλύτερες στιγμές στο ελληνικό μπάσκετ κάνοντας λόγο, πως ουσιαστικά ήταν η εκπλήρωση ενός ονείρου, όχι μόνο το δικό του, αλλά όλης της ελληνικής κοινωνίας.

«Ναι ήταν ένα από τα όνειρα μου, όχι μόνο το δικό μου, αλλά όλης της Ελλάδας. Όλοι θέλουμε το μπάσκετ περάσει σε όλη την κοινωνία, να λάμψει και πάλι», ανέφερε και συνέχισε σχολιάζοντας την χθεσινή εικόνα στο γήπεδο και μιλώντας τη δουλειά που έγινε και από όλους.

«Έγινε με αρκετή δουλειά, και αθόρυβη. Είναι αποτέλεσμα μιας άριστης συνεργασίας της ομοσπονδίας με την Αστυνομία. Εμένα με έλεγξαν τρεις φορές μέχρι να μπω. Στο γήπεδο αυτό που είδαμε μέσα ήταν μια εντυπωσιακή εικόνα. Έβλεπες σε μια κερκίδα έναν φίλο του Παναθηναϊκού δίπλα σε έναν του Ολυμπιακού, να βλέπουν και οι δύο το παιχνίδι της ομάδας του και να πανηγυρίζουν όλοι. Αυτό ονειρευόμασταν για να ξανάρθει το μπάσκετ και πάλι στην κοινωνία», υποστήριξε και συνέχισε:

«Όταν θέλεις να κάνεις πράγματα, μπορείς. Θα υπάρχουν αστοχίες και κακές στιγμές αλλά δεν θα πρέπει να είναι αυτές ικανές να ακυρώσουν την προσπάθεια. Θεωρώ ότι έχουμε διάθεση να πράξουμε καλύτερα από την προηγούμενη διοίκηση. Τα προηγούμενα χρόνια η επαρχία ζούσε και έβγαζε παίκτες και ομάδες. Με το πέρασμα του χρόνου αυτό άλλαξε όμως. Το άθλημα θέλουμε να περάσει όπως ήταν σε κάθε γωνιά της Ελλάδας και πάλι».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x