Στα μεγάλα σουτ των τελευταίων λεπτών απέδωσε ο Ματ Λοτζέσκι τη νίκη (66-62) της ΑΕΚ επί του Περιστερίου, με τον έμπειρο γκαρντ να βλέπει την Ένωση να πηγαίνει… μακριά τη φετινή σεζόν, αρκεί να είναι όλοι υγιείς.
«Το έχω ξανακάνει αυτό με τον Παναθηναϊκό. Έβαλα πολλά τρίποντα στο τέλος. Η αλήθεια είναι ότι δεν ήμασταν καλοί στην επίθεση, αλλά καταφέραμε να πετύχουμε μεγάλα καλάθια στο τέλος», δήλωσε αρχικά ο Ματ Λοτζέσκι και πρόσθεσε:
«Τα πρώτα τρία δεκάλεπτα δεν παίζαμε καλά. Το Περιστέρι είχε τον έλεγχο. Έπρεπε να παίξουμε πιο γρήγορα και να βρούμε τα μεγάλα σουτ στο τέλος».
Για το αν μπορεί τον τίτλο η ΑΕΚ στο τέλος: «Έχουμε μία έμπειρη ομάδα και θα πρέπει να είμαστε όλοι υγιείς. Έχουμε πολλά ματς μπροστά μας, αλλά με την εμπειρία μας μπορούμε να πάμε μακριά. Υπάρχουν καλές ομάδες στην ελληνική λίγκα. Προφανώς, ο Παναθηναϊκός δεν είναι εύκολος αντίπαλος για να τον νικήσεις, αλλά μπορούμε να το κάνουμε».
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






