Ελλάδα

Λοτζέσκι: «Των άκρων οι Έλληνες οπαδοί»

Ο Ματ Λοτζέσκι έχει αντιληφθεί πως οι Έλληνες οπαδοί είτε θα σε αγαπούν είτε θα σε μισούν, όπως δήλωσε σε ιστοσελίδα του Μιλγουόκι. Τι είπε για το λόγο που δεν πήγε στο ΝΒΑ.

Οπαδοί των άκρων είναι οι Έλληνες, όπως έχει συμπεράνει ο Ματ Λοτζέσκι από τη θητεία του στον Ολυμπιακό. Ο Αμερικανός φόργουορντ μίλησε σε ιστοσελίδα του Μιλγουόκι για τα όσα έχει ζήσει κάνοντας αναφορά στην ατμόσφαιρα των ντέρμπι στο ΟΑΚΑ.

«Άναβαν φωτοβολίδες και πετούσαν κροτίδες πριν τον αγώνα και μετά το έκαναν και στη διάρκειά του. Οι διαιτητές είπαν πως αν ξανασυνέβαινε θα έδιναν εντολή να αδειάσει το γήπεδο. Οι οπαδοί στην Ελλάδα είναι φανατισμένοι, είναι των άκρων. Είτε λατρεύουν την ομάδα σου, είτε τη μισούν», ανέφερε.

Παράλληλα μίλησε και για την απόφασή του να μη γίνει ένας μικρομεσαίος παίκτης του ΝΒΑ, αλλά πρωταγωνιστής στην Ευρώπη. «Δεν γνώριζα πολλά για το μπάσκετ στην Ευρώπη πριν αποφασίσω να έρθω και δεν μετανιώνω για την επιλογή μου. Καθώς μεγάλωνα πάντα ήθελα να παίξω στο ΝΒΑ, αλλά όταν οι Πέλικανς έδειξαν πέρσι ενδιαφέρον για μένα, αναρωτήθηκα αν θα ήθελα να έχω το μίνιμουμ συμβόλαιο στο ΝΒΑ δίχως να γνωρίζω το ρόλο μου. Στην Ευρώπη ξέρω πως είμαι ένας από τους βασικούς παίκτες της ομάδας. Είμαι καλά εδώ. Πιστεύω πως ο ρόλος αυτός μου ταιριάζει», δήλωσε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x