Ο Προμηθέας Πατρών φιλοξενεί το Σάββατο (27/3, 17:00) τον Ιωνικό, επιστρέφοντας σε αγωνιστικούς ρυθμούς μετά από τρεις εβδομάδες αγωνιστικής απραξίας εξαιτίας κρουσμάτων κορωνοϊού.
Μάλιστα, οι Πατρινοί, καλούνται μέσα στις επόμενες 12 ημέρες να δώσουν τέσσερα παιχνίδια ώστε να καλύψουν το χαμένο έδαφος από τις αναβολές. Ο Μιχάλης Λούντζης, μέσω του προσωπικού του blog στον ΕΣΑΚΕ, αναφέρθηκε στο δύσκολο και απαιτητικό πρόγραμμα που καλείται να βγάλει εις πέρας ο Προμηθέας, τονίζοντας πως πρόκειται για έναν αγωνιστικό... Γολγοθά.
Αναλυτικά τα όσα ανέφερε ο Μιχάλης Λούντζης:
«Δυστυχώς για άλλη μια φορά φέτος ο κορωνοϊός μας έπληξε σαν ομάδα και είμαστε υποχρεωμένοι να παίξουμε πάλι μετά από μεγάλη αποχή και από παιχνίδια αλλά και από προπονήσεις με ότι αυτό συνεπάγεται.
Στόχος μας είναι και αυτό δουλέψαμε πολύ στις προπονήσεις να ξαναβρούμε τον ρυθμό μας. Δεν θα είναι καθόλου εύκολο αυτό μιας και έχουμε να ανέβουμε έναν αγωνιστικό Γολγοθά, με συνεχόμενα παιχνίδια και ταξίδια λόγω των αναμετρήσεων που έχουν αναβληθεί.
Χαρακτηριστικό είναι πως τις επόμενες 12 μέρες θα παίξουμε τέσσερα παιχνίδια αρχής γενομένης από το αυριανό ματς με τον Ιωνικό.
H ομάδα της Νίκαιας είναι ένα καλοδουλεμένο σύνολο με ένα κράμα έμπειρων και νέων-πολύ ταλαντούχων- παικτών, που βρίσκεται σε τροχιά play off και μας είχε κερδίσει στο παιχνίδι του πρώτου γύρου. Πρέπει να μπούμε δυνατά στην αναμέτρηση, από το πρώτο σφύριγμα του διαιτητή, να κάνουμε όσα μας έχει ζητήσει ο προπονητής και στο τέλος πιστεύω θα είμαστε εμείς αυτοί που θα φύγουμε νικητές απ' το γήπεδο».
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






