O Koλοσσός δεν κατάφερε να ακολουθήσει τον ρυθμό του Ολυμπιακού και γνώρισε την ήττα με σκορ 117-76 στον πρώτο προημιτελικό της Stoiximan GBL στο ΣΕΦ.
Μετά το τέλος του ματς, ο προπονητής της ομάδας της Ρόδου, Άρης Λυκογιάννης, ανέλυσε τα αίτια της ήττας της ομάδας του, αναφέρθηκε στα μεταγραφικά της νέας σεζόν, αλλά μίλησε και για το ποια θα είναι η διοργάνωση στην οποία θα συμμετέχει ο Κολοσσός στην Ευρώπη τη νέα σεζόν.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του:
«Είχαμε να παίξουμε 18 μέρες και ήταν λογικό το μυαλό ορισμένων παιδιών να μην βρίσκεται στον αγώνα. Στο πρώτο ημίχρονο δεν ήμασταν καθόλου καλοί, στο δεύτερο βελτιωθήκαμε. Δεν μπορώ να έχω κανένα παράπονο από τους παίκτες.
Έχουμε κάνει αρκετές επαφές με παίκτες που μας ενδιαφέρουν, αλλά δεν υπάρχει κάτι επίσημο. Όταν υπάρξει θα ανακοινωθεί από την ομάδα.
Όλα θα ξεκαθαρίσουν για το πού θα παίξουμε στην Ευρώπη και αν θα είναι προκριματικά, σε δύο εβδομάδες. Αν μιλάμε για το FIBA Europe Cup θα είμαστε σε όμιλο απευθείας, για το BCL θα δούμε.».
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






