Ελλάδα

Λυκογιάννης: «Είμαστε στο σωστό δρόμο, υπάρχουν πράγματα να διορθώσουμε»

Ικανοποιημένος με την εικόνα που παρουσίασε ο ΠΑΟΚ στο τουρνουά της Καρδίτσας και την κατάκτηση του άτυπου τίτλου της διοργάνωσης, εμφανίστηκε με δηλώσεις του ο Άρης Λυκογίαννης.

Ο ΠΑΟΚ επικράτησε 94-86 του Προμηθέα Πατρών στον τελικό του τουρνουά μπάσκετ της Καρδίτσας, κατακτώντας έτσι το άτυπο τίτλο της διοργάνωσης.

Οι Θεσσαλονικείς ολοκλήρωσαν την παρουσία τους στο τουρνουά με δύο νίκες σε ισάριθμα ματς, αφού είχε προηγηθεί και εκείνη επί της Λάρισας.

Με δηλώσεις του στην κάμερα της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, ο Άρης Λυκογιάννης έκανε έναν μικρό απολογισμό για την εικόνα του «Δικεφάλου» στο τουρνουά, τονίζοντας πως η ομάδα βρίσκεται σε καλό δρόμο, όμως υπάρχουν αρκετά πράγματα που χρειάζονται ακόμα βελτίωση.

«Κρατάμε κάποια συμπεράσματα, είδαμε την ομάδα περισσότερο λυμένη σε σχέση με την προηγούμενη εβδομάδα. Είχαμε κάνει τέσσερις δυνατές προπονήσεις πριν το φιλικό με τη Λάρισα και θεωρώ ότι ήταν αναμενόμενη η εικόνα μας εκεί. Δείξαμε διάθεση, μεγαλύτερο λύσιμο, βάλαμε περισσότερα χέρια στη μπάλα, είχαμε αυτοματισμούς, είδαμε κάποια βελτίωση.

Φυσικά είχαμε και κενά διαστήματα, λάθη, κακές αποφάσεις. Ήταν ένα χρήσιμο τουρνουά, δε θεωρώ ότι αυτό το διάστημα κάποια ομάδα είναι έτοιμη. Είμαστε στο σωστό δρόμο, υπάρχουν πράγματα να διορθώσουμε, αυτός όμως είναι και ο λόγος που γίνονται τα τουρνουά, για να καταλαβαίνουν οι παίκτες πως να διαχειρίζονται τα συναισθήματά τους και τα παιχνίδια. Γύρισε πολύ γρήγορα ένα ματς και αυτό είναι θετικό».


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x