Ελλάδα

Λυκογιάννης: «Είχαμε λανθασμένη προσέγγιση στο παιχνίδι»

Ο Άρης Λυκογιάννης παραδέχθηκε την κατωτερότητα του ΠΑΟΚ απέναντι στον Ολυμπιακό, και τόνισε το λάθος πλάνο που είχαν οι Θεσσαλονικείς από την αρχή του παιχνιδιού.

Ο ΠΑΟΚ δεν μπόρεσε να δείξει ανταγωνιστικό πρόσωπο απέναντι στον Ολυμπιακό, γνωρίζοντας την εύκολη ήττα με σκορ 88-68 στη Θεσσαλονίκη.

Ο Άρης Λυκογιάννης, τεχνικός του «δικεφάλου του βορρά», στάθηκε μετά το ματς στη λανθασμένη προσέγγιση που είχε η ομάδα του από την αρχή του παιχνιδιού, αλλά και στην ανάγκη για τον ΠΑΟΚ να βελτιωθεί ενόψει του πολύ σημαντικού ματς με τη Μάλαγα (13/12, 19:30).

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της ΕΡΤ:

«Ο πιο σημαντικός λόγος που χάσαμε ήταν ότι ενώ κάναμε καλό ξεκίνημα παρασυρθήκαμε από αυτό και παίξαμε επιθετικά. Αν δεν παίξεις στα όρια του φάουλ τον Ολυμπιακό δεν έχεις καμία τύχη. Διάβασαν τις αδυναμίες μας και πήραν τη διαφορά, την οποία κατεβάσαμε στο τελευταίο δεκάλεπτο. Η προσέγγιση ήταν λάθος σε εκείνο το σημείο στην αρχή.

Ήταν ένα πολύ καλό μάθημα αυτό το παιχνίδι και πρέπει να προσεγγίσουμε σοβαρά και αμυντικά το ματς με Μάλαγα, που είναι μια εξαιρετική ομάδα»
.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x