Ελλάδα

Λυκογιάννης: «Με συγκέντρωση στο αμυντικό κομμάτι»

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Άρης Λυκογιάννης, μίλησε για το αυριανό ντέρμπι (20/3), με τον Άρη.

Δύσκολη δοκιμασία περιλαμβάνει η 18η αγωνιστική της Stoiximan Basket League για τον ΠΑΟΚ, αφού ο Δικέφαλος του Βορρά δοκιμάζεται στην έδρα του Άρη στο μεγάλο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης.

Με δηλώσεις του ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Άρης Λυκογιάννης, στάθηκε στις ιδιαιτερότητες που έχει ένα τέτοιο τοπικό ντέρμπι. Παράλληλα, αναφέρθηκε και στο γεγονός πως πρέπει να ελέγξουν το αμυντικό ριμπάουντ και να βγάλουν συγκέντρωση στο αμυντικό κομμάτι.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Άρη Λυκογιάννη:

«Είναι ένα τοπικό ντέρμπι, με ιδιαιτερότητες και απέναντι σε μία ομάδα που τον τελευταίο μήνα έχει δείξει ένα πολύ καλύτερο αγωνιστικό πρόσωπο, τόσο αμυντικά όσο και επιθετικά.

Είναι μία ομάδα που δείχνει να έχει βρει χημεία. Είναι ένα εκτός έδρας παιχνίδι για μας, άρα υπάρχει ακόμη μεγαλύτερος βαθμός δυσκολίας. Θα παίξουν σημαντικό ρόλο, ο έλεγχος του ρυθμού, τα ριμπάουντ κυρίως, γιατί ο Άρης είναι μία ομάδα που πηγαίνει πολύ στο επιθετικό ριμπάουντ.

Πρέπει να έχουμε συγκέντρωση στο αμυντικό κομμάτι και να διαβάσουμε σωστά αυτά που θα μας δώσει ο αντίπαλος στην επίθεση. Κι όλα αυτά τα στοιχεία θα καθορίσουν τον τελικό νικητή».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x