Ελλάδα

Λυκογιάννης: «Μόνο έτσι μπορούμε να νικήσουμε τον Προμηθέα»

Τα δυο σημεία-κλειδιά ώστε να καταφέρει ο ΠΑΟΚ να φύγει με το διπλό από την έδρα του Προμηθέα υπογράμμισε ο Άρης Λυκογιάννης.

Αισιόδοξος ότι ο ΠΑΟΚ μπορεί να πάρει την πρώτη του φετινή νίκη στο πρωτάθλημα –παρά τις αντιξοότητες που υπάρχουν- εμφανίστηκε ο Άρης Λυκογιάννης. Κατά την αναχώρηση του «δικεφάλου του Βορρά» για την Πάτρα, όπου θ’ αντιμετωπίσει τον Προμηθέα, ο Έλληνας τεχνικός εξήγησε τον μόνο τρόπο που θα μπορεί η ομάδα του να διεκδικήσει το διπλό.

«Είχαμε ελάχιστο χρόνο προετοιμασίας για αυτό το παιχνίδι, κάναμε δύο προπονήσεις, σε αρκετά καλό επίπεδο, ωστόσο υπάρχουν αρκετά θέματα που έχουν να κάνουν με την ενέργεια, με την κούραση και τις απουσίες, καθώς δεν θα είναι μαζί μας ο Λοβ με τον Καμπερίδη», ανέφερε αρχικά. Και συνέχισε:

«Είναι καθαρά ένα παιχνίδι ρυθμού. Αν καταφέρουμε να ανακόψουμε το ρυθμό του Προμηθέα, που είναι μία ομάδα που ίσως και πάνω από το 50% του παιχνιδιού της βασίζεται στο transition game, δηλαδή επιθέσεις ακόμη και στα 8 πρώτα δευτερόλεπτα και ιδιαίτερα στο γήπεδό τους και μπορέσουμε να ελέγξουμε τα αμυντικά ριμπάουντ, ώστε να μην δώσουμε δεύτερες και τρίτες επιθέσεις, τότε μπορούμε να διεκδικήσουμε το παιχνίδι.

Αυτά είναι τα δύο βασικά σημεία στα οποία πρέπει να επικεντρώσουμε το ενδιαφέρον μας, για να είμαστε ανταγωνιστικοί και να μπορέσουμε να διεκδικήσουμε το παιχνίδι».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x