Ελλάδα

Η αποστολή της Μ. Βρετανίας για Ελλάδα: Εκτός ο Οκερέαφορ

Χωρίς τον Τέντι Οκερέαφορ θα αγωνιστεί η Μ. Βρετανία απέναντι στην Ελλάδα απόψε στη Λάρισα για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2023.

Μεγάλος απών για τη Μεγάλη Βρετανία στον αποψινό αγώνα με την Ελλάδα στη Λάρισα για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2023 θα είναι ο Τέντι Οκερέαφορ. Ο άλλοτε γκαρντ του Ηρακλή, του Χολαργού και της Κύμης είναι τραυματίας και έτσι μπαίνει ένα τέλος στο σερί 51 συνεχών εμφανίσεων με το εθνόσημο.

Οι Τζέιντεν Ντελέρ, Κάλουμ Λόσον και Πάτρικ Γουίλαν θα έχουν πιθανώς την ευκαιρία να κάνουν επίσημο ντεμπούτο με την Εθνική Ανδρών, που έχει αρχηγό τον 33χρονο και με 110 συμμετοχές Νταν Κλαρκ και πιο μεγάλα ονόματα τους Μάιλς Χέσον και Γκέιμπ Ολασένι. Υπενθυμίζεται πως εκτός λίστας είναι και οι τραυματίες Λουκ Νέλσον και Ταρίκ Φίλιπ.

Η δωδεκάδα της Μεγάλης Βρετανίας, όπως την επέλεξε ο ομοσπονδιακός τεχνικός Νέιτ Ρέινκινγκ: Πάτρικ Γουίλαν (Λέστερ Ράιντερς), Κάιλ Τζόνσον (Χάμιλτον Χάνι Μπάτζερς), Ντουέιν Λοτιέρ-Ογκουνλέγε (Ντεν Μπος), Ντέβον Βαν Όστρουμ (Μελίγια), Καρλ Γουίτλ (Πιστόια), Κάλουμ Λόσον (Βάλουρ), Μάιλς Χέσον (Καγκάουα Φάιβ Άροους), Τζέιντεν Ντελέρ (Κολέγιο Στάνφορντ), Τζαμέλ Άντερσον (Μάντσεστερ Τζάιαντς), Κάβελ Μπίγκμπι-Γουίλιαμς (Ίντιος ντε Σαν Φρανσίσκο), Νταν Κλαρκ (Μάντσεστερ Τζάιαντς), Γκέιμπ Ολασένι (Νταρουσάφακα).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x