Ελλάδα

Μάντζαρης: «Με βοηθά πολύ ο αδερφός μου»

Ο Βαγγέλης Μάντζαρης μίλησε στην Ευρωλίγκα για την ξεχωριστή σχέση με τον αδερφό του, Αντώνη, και πόσο τον έχει βοηθήσει στην καριέρα του.

Σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη του Βαγγέλη Μάντζαρη έχει ο αδερφός του. Ο 26χρονος γκαρντ του Ολυμπιακού μίλησε στην Ευρωλίγκα γι’ αυτή την ξεχωριστή σχέση που τους ενώνει.

Αναλυτικά, ο Βαγγέλης Μάντζαρης μίλησε για:

-τη βοήθεια από τον αδερφό του, Αντώνη: «Ήταν η πρώτη φορά στην ανδρική ομάδα. Ήταν τρία χρονιά εκεί, οπότε ήταν εύκολο να νιώθω σαν στο σπίτι μου. Υπήρχαν καλοί παίκτες, όχι για το επίπεδο της Euroleague, αλλά γενικά υπήρχαν καλοί παίκτες. Ήμουν νέος, αλλά το να έχω τον αδελφό μου στην ομάδα, ο οποίος ήταν ο αρχηγός, με έκανε να νιώθω πολύ άνετα. Μέναμε και μένουμε μαζί. Ήμασταν μαζί στο σπίτι και στο γήπεδο. Κάθε καλοκαίρι παίζουμε "ένας εναντίον ενός". Όταν έχουμε χρόνο παίζουμε μαζί και κάνουμε προπονήσεις. Είναι πολύ διασκεδαστικό, γιατί πέρα από αδελφός μου είναι και φίλος μου. Έχουμε ακόμα έναν αδελφό που ήταν ο πρώτος που άρχισε να παίζει μπάσκετ. Είναι ο μεγαλύτερος, εκείνος μας τράβηξε στο μπάσκετ, αλλά ύστερα από τρία χρόνια σταμάτησε».

-τη μετακίνηση από το Περιστέρι στον Ολυμπιακό: «Ήταν δύσκολο, γιατί μεγάλωσα εκεί. Όταν έγινα 20 χρονών πήγα στον Ολυμπιακό. Είχα άγχος που άφησα την τέως ομάδα και τον αδελφό μου. Ευτυχώς όταν ήρθα στον Ολυμπιακό, βρήκα παιδιά που ήμασταν μαζί στην Εθνική, όπως ο Σλούκας, ο Παπανικολάου και ο Κατσίβελης, οι οποίοι με έκαναν να νιώθω άνετα και τώρα εδώ είναι το σπίτι μου».

-το πώς ένιωσε όταν έγιναν αντίπαλοι: «Ήταν δύσκολο να τον μαρκάρω. Ήταν δύσκολο για εμένα και μου φαίνεται πως τον άφησα να σκοράρει».

-τα μελλοντικά σχέδια του αδερφού του: «Θέλει να γίνει προπονητής. Προπονεί σε μικρότερες κατηγορίες. Όταν έχω χρόνο προσπαθώ να τον βοηθάω. Ακούμε ο ένας την γνώμη του άλλου. Του δίνω κάποιες οδηγίες κι εκείνος μου λέει τι πρέπει να βελτιώσω. Είναι ο καλύτερος και ο χειρότερος που με κριτικάρει. Ύστερα από κάθε παιχνίδι είναι ο πρώτος που μιλάω. Με βοηθάει πολύ που τον έχω δίπλα μου και δεν θα το ξεχάσω ποτέ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x