Ελλάδα

Μάντζαρης: «Χαίρομαι που το ντεμπούτο μου συνδυάστηκε με νίκη»

Ο Βαγγέλης Μάντζαρης εμφανίστηκε χαρούμενος στο νικηφόρο ντεμπούτο του με τον ΠΑΟΚ, ενώ παράλληλα ευχήθηκε ταχεία ανάρρωση στον Στεφάν Γέλοβατς.

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο συνδυάστηκε το ντεμπούτο του Βαγγέλη Μάντζαρη με τον ΠΑΟΚ, καθώς ο «Δικέφαλος του Βορρά» επικράτησε, έστω και δύσκολα, 82-71 της Λάρισας για την 8η αγωνιστική της Stoiximan Basket League.

Ο 31χρονος γκαρντ που μέτρησε 7 πόντους και 5 ασίστ, μίλησε μετά το τέλος του αγώνα στην κάμερα της ΕΡΤ τόσο για το ντεμπούτο του, όσο και την εικόνα του ΠΑΟΚ. Επιπλέον, ευχήθηκε ταχεία ανάρρωση στον Στεφάν Γέλοβατς και στην σοβαρή περιπέτεια υγείας που περνάει ο άσος της ΑΕΚ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Βαγγέλη Μάντζαρη:

«Χαίρομαι που ήταν θετικό το ντεμπούτο μου και κάναμε και νίκη. Ήταν από τα παιχνίδια που οπωσδήποτε έπρεπε να κερδίσουμε. Είχαμε τις απουσίες, οπότε έπρεπε να τις ξεπεράσουμε εμπόδια και τα καταφέραμε.

Για 25 λεπτά ήμασταν αυτοί που έπρεπε, σε αντίθεση με τα υπόλοιπα 15 λεπτά. Κρατάμε τη νίκη, κοιτάμε να βελτιωθούμε και να προσαρμοστώ και εγώ γιατί είμαι λίγες ημέρες στην ομάδα. Εύχομαι επίσης εκ μέρους όλων καλή ανάρρωση στον Στέφαν να ξυπνήσει και να είναι υγιής».




Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x