Ελλάδα

Μάιλς: «Είμαι περήφανος για τους συμπαίκτες μου»

Την περηφάνια του για τους συμπαίκτες του στον Προμηθέα εξέφρασε ο Αϊζάια Μάιλς μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό στον τελικό του Σούπερ Καπ.

Ο Αϊζάια Μάιλς τόνισε πως έχασαν εντός έδρας, αλλά θα κρατήσουν τα θετικά της αναμέτρησης και παίρνουν δύναμη για να συνεχίσουν, ενώ στάθηκε στις κακές άμυνες και στα πολλά χαμένα ριμπάουντ στα τελευταία λεπτά.

Αναλυτικά: «Νομίζω πως κάναμε ένα εξαιρετικό παιχνίδι ως ομάδα. Είμαι περήφανος για τους συμπαίκτες μου. Ήταν ένα σημαντικό τεστ, ενόψει της regular season. Φυσικά και μας "πονάει" η ήττα στην έδρα μας, αλλά κρατάμε τα θετικά. Παίρνουμε δύναμη και ενέργεια για να συνεχίσουμε.

Όταν συναντήσουμε ξανά τον Παναθηναϊκό, θα προσπαθήσουμε να είμαστε ακόμα καλύτεροι. Στο τέλος, το ματς ήταν ντέρμπι. Δεν βγάλαμε κάποιες άμυνες και χάσαμε ορισμένα ριμπάουντ, αλλά, μέρα με τη μέρα, θα είμαστε καλύτεροι».

Για το αν θα υπάρξουν νέοι τελικοί κόντρα στον Παναθηναϊκό: «Φυσικά, αυτός είναι ο στόχος. Ματσάρουμε πολύ καλά. Θα είμαστε πιο προετοιμασμένοι και έτοιμοι».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x