Ελλάδα

Μανωλόπουλος: «Είναι η μεγαλύτερη νίκη στην ιστορία μας»

Ως τη μεγαλύτερη νίκη της ιστορίας του Ηφαίστου χαρακτήρισε το 75-73 επί του ΠΑΟΚ στην Πυλαία μετά τη λήξη της αναμέτρησης ο Σωτήρης Μανωλόπουλος.

Ο τεχνικός των νησιωτών τόνισε πως προηγούνταν στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης και πως αντιμετώπισαν την αντίδραση του «Δικεφάλου», όμως θεωρεί πως και η τύχη παίζει το ρόλο της σε αυτά τα ματς. Ανέλυσε την τελευταία φάση για το πώς έφτασε η μπάλα στον Φρεϊμάνις και πως στόχος της ομάδας πλέον είναι να παίζει καλύτερα σε κάθε ματς μέχρι τη λήξη της κανονικής περιόδου.

Αναλυτικά: «Ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλη ομάδα έχει πολύ καλό ρόστερ, πολύ καλό προπονητή, είναι καλά δομημένη άρα αν υπολογίσει κάνεις το γεγονός ότι παίζαμε εκτός έδρας είναι η μεγαλύτερή μας νίκη.

Στο μεγαλύτερο διάστημα προηγούμασταν στο σκορ, ο ΠΑΟΚ αντέδρασε, αλλά στην αντίδραση του ΠΑΟΚ αντιδράσαμε κι εμείς. Όταν νικά μια ομάδα στο τέλος ίσως είναι και πιο τυχερή, συγχαρητήρια στους παίκτες μου που έδειξαν ότι έχουν "μέταλλο". Καλή συνέχεια στον ΠΑΟΚ».

Για την τελευταία φάση είπε: «Στην τελευταία φάση έγινε ακριβώς από αυτό που ζήτησα. Το φάουλ του Μούρτου στον Γκος, όμως, δεν το είχα ζητήσει».

Για το στόχο της ομάδας ανέφερε: «Όταν το θέμα της παραμονής εξασφαλίστηκε στην ερώτηση αυτή είπα ότι θέλουμε κάθε μέρα να βελτιωνόμαστε κάθε μέρα και να παίζουμε καλύτερα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x