Ελλάδα

Μανωλόπουλος: «Αν δεν πιστεύουμε ότι μπορούμε να το γυρίσουμε, δεν έχουμε λόγο να είμαστε εδώ»

Στην πίστη που πρέπει να έχουν άπαντες στο Περιστέρι στάθηκε ο τεχνικός του, Σωτήρης Μανωλόπουλος, μετά την ήττα από τον Ηρακλή.

Μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση έστειλε ο Σωτήρης Μανωλόπουλος μετά την εντός έδρας ήττα (70-79) του Περιστερίου από τον Ηρακλή για τη 16η αγωνιστική της Stoiximan Basket League. Με τον προπονητή των γηπεδούχων να τονίζει ότι άπαντες στην ομάδα του πρέπει να δείχνουν πίστη αλλά και να δουλέψουν, ώστε να υπάρξει βελτίωση.

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του Σωτήρη Μανωλόπουλου στην κάμερα της ΕΡΤ:

«Καταρχάς να δώσω συγχαρητήρια στον Ηρακλή. Κέρδισε το παιχνίδι. Είχε υπομονή μέχρι το τέλος και δεν πανικοβλήθηκε, παρότι θεωρώ ότι για 30' παίζαμε καλύτερα και στο τέλος ήταν πιο ψύχραιμοι και κέρδισαν. Νομίζω το πρόβλημά μας ήταν ξεκάθαρα στη ζώνη, όπου κολλήσαμε, δεν βάλαμε τα σουτ, δεν κυκλοφορήσαμε την μπάλα και αυτό όσο το παιχνίδι πήγαινε προς το τέλος μας άγχωνε περισσότερο. Πρέπει να βελτιωθούμε σε αυτό το κομμάτι.

Δεν είναι εύκολο, αλλά αυτή είναι η δουλειά του προπονητή. Πρέπει να δουλέψουμε, να βελτιωθούμε και να πιστεύουμε. Αν δεν πιστεύουμε ότι αυτή η ομάδα μπορεί να το γυρίσει, δεν νομίζω ότι έχουμε λόγο να είμαστε εδώ πέρα. Αυτό ισχύει για όλους
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x