Ελλάδα

Μαρκόπουλος: «Δύσκολο να ήμασταν ανταγωνιστικοί»

Την αντίδραση του Κόροιβου στο δεύτερο παιχνίδι της σειράς περιμένει να δει ο Χάρης Μαρκόπουλος, ο οποίος δεν ήθελε να κάνει κάποιο σχόλιο για το πρώτο στο ΣΕΦ, στην ήττα από τον Ολυμπιακό.

Από τη στιγμή που ο Κόροιβος Αμαλιάδας πέτυχε το βασικό του στόχο, που ήταν η παραμονή, είναι δύσκολο να παραμείνει ανταγωνιστικός και στα playoffs κόντρα στον Ολυμπιακό, σύμφωνα με όσα είπε ο Χάρης Μαρκόπουλος μετά την ήττα στο ΣΕΦ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Χάρη Μαρκόπουλου:

«Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό που έκανε τα αδύνατα δυνατά για να κατακτήσει την Ευρωλίγκα και συγχαρητήρια στον κόουτς Σφαιρόπουλο. Δεν χρειάζεται να πούμε πολλά για το παιχνίδι. Είναι πολύ δύσκολο η ομάδα να είναι ανταγωνιστική, επειδή έχει πετύχει τους στόχους τους. Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό και περιμένουμε να δούμε κάποια αντίδραση το Σάββατο (23/5).

Είναι μεγάλη επιτυχία που η ομάδα έχει βρεθεί στα playoffs. Ήταν πολύ δύσκολο να επιτευχθεί ο στόχος. Στο μπάσκετ, όμως, σημασία έχει η επόμενη ημέρα και το πώς θα είσαι καλύτερος. Είναι τιμή που ο Ολυμπιακός θα έρθει στην Αμαλιάδα. Θα γίνει μία μεγάλη γιορτή με τον κόσμο, ελπίζω το παιχνίδι να αποτελέσει μία παράσταση και να τους κρατήσουμε “ζεστούς” για την επόμενη χρονιά
».

Ο Ντόναβαν Κιρκ, από τη μεριά του, είπε: «Είχαμε κάποιους στόχους σε αυτό το ματς. Περιμέναμε να παλέψουμε το παιχνίδι. Σεβόμαστε την ομάδα του Ολυμπιακού που είχε εκπληκτική σεζόν. Κοιτάξαμε να πετύχουμε τους στόχους που είχαμε θέσει, αλλά δεν τα καταφέραμε. Αυτή η ήττα θα μας βοηθήσει να μάθουμε ότι θα πρέπει να είμαστε διαφορετικοί στο δεύτερο ματς».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x