Ελλάδα

Μαρκόπουλος: «Μας στοίχισαν τα παιδαριώδη λάθη»

Στα πολλά και παιδαριώδη λάθη των παικτών του ΠΑΟΚ απέδωσε την ήττα από την Μπαλικεσίρ στο τουρνουά της Σμύρνης ο Σούλης Μαρκόπουλος.

Ο τεχνικός των «ασπρόμαυρων» τόνισε πως έδωσαν την ευκαιρία στους Τούρκους να πλησιάσουν αρχικά και να προηγηθούν στο σκορ, όμως τόνισε πως έμεινε ικανοποιημένος από την προσπάθεια σε άμυνα και επίθεση, ενώ στάθηκε στο νεαρό της ηλικίας των περισσότερων παικτών και στη βελτίωση που θα χρειαστεί στη συνέχεια.

Αναλυτικά: «Κάναμε παιδαριώδη λάθη σε όλο το παιχνίδι κι αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να δίνουμε την ευκαιρία στους αντιπάλους να μπουν αρχικά στο παιχνίδι και να πάρουν προβάδισμα και στο τέλος να νικήσουν.

Τα λάθη μας ήταν και σε άμυνα, αλλά και σε επίθεση, στο τρίτο δεκάλεπτο θα μπορούσαμε να είχαμε πάρει μεγάλη διαφορά, αλλά ο αντίπαλος μείωσε και στην τέταρτη περίοδο "γύρισε" το παιχνίδι και το κέρδισε από δικά μας λάθη, τα οποία πρέπει οπωσδήποτε να αποφύγουμε στη συνέχεια.

Παρόλα αυτά, η ομάδα είχε διαστήματα στα οποία έπαιξε πολύ καλά και στην άμυνα, αλλά και στην επίθεση. Οι αδυναμίες τις οποίες δείξαμε, οφείλονται περισσότερο στο νεαρό της ηλικίας των παικτών, αλλά και στο γεγονός ότι χρειάζονται χρόνο για να συνηθίσουν ένα διαφορετικό τρόπο παιχνιδιού. Πρέπει να συνεχίσουμε τη δουλειά και να βελτιώσουμε όλα τα κακώς κείμενα της ομάδας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x