Το συντομότερο δυνατό καλείται ο ΠΑΟΚ να διορθώσει το πρόβλημα με τις ελεύθερες βολές, καθώς το φαινόμενο αυτό καταρρακώνει την ψυχολογία της ομάδας, σύμφωνα με όσα είπε ο Σούλης Μαρκόπουλος μετά την ήττα από την ΑΕΚ.
«Ξέραμε ότι είχαμε να κάνουμε με έναν πολύ δύσκολο αντίπαλο. Μια ομάδα που μεταφέρει το παιχνίδι της, μέσα στη ρακέτα και από εκεί οργανώνεται και δημιουργεί καταστάσεις έξω από τη γραμμή των τριών πόντων. Εμείς, όλα αυτά τα δουλέψαμε πολύ καλά και η άμυνά μας κατά το μεγαλύτερο διάστημα λειτούργησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Στο τελευταίο δεκάλεπτο, στο κοντό σχήμα και τις αλλαγές, ίσως από την κούραση, ίσως επειδή ήμασταν στάσιμοι εκείνη τη στιγμή, δεν ακολουθήσαμε όλες τις εντολές. Απλές λεπτομέρειες που στοίχισαν. Το θέμα με τις βολές είναι πρόβλημα και αυτό έχει μεταφερθεί στην ψυχολογία. Πρέπει να το ξεπεράσουν. Είναι αδιανόητο να έχουμε ποσοστό στο 46% στις βολές...», ήταν τα πρώτα λόγια του Σούλη Μαρκόπουλου.
Για τον Ούκιτς που «πλήγωσε» την άμυνα του ΠΑΟΚ: «Είναι πολύ τεχνικό θέμα. Είναι το κοντό σχήμα της ΑΕΚ που έπαιζε πικ εν ποπ και έπρεπε κάποιος να σταματήσει τα σουτ. Όταν έπαιζαν με τους κοντούς, μας δυσκόλευε να είναι ο Ανδρέας στον αγωνιστικό χώρο. Είναι ο τρόπος παιχνιδιού του Ούκιτς, που το παίζει χρόνια. Στο πρώτο ημίχρονο, δεν μας πόνεσε αυτή η κατάσταση, στο δεύτερο δεχτήκαμε καλάθια που υπήρχε ολιγωρία στον τρόπο αντιμετώπισης, ίσως επειδή υπήρχε και η κούραση. Δεν ήταν μόνο η κούραση, ήταν επιβαρυμένοι από φάουλ οι παίκτες, όσο πηγαίνει προς το τέλος ο αγώνας, το άγχος μεγαλώνει. Είναι πολλοί παράγοντες που λειτούργησαν αρνητικά συνολικά για το αρνητικό αποτέλεσμα».
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






