Ο Πρόεδρος και ιδιοκτήτης του Αμαρουσίου, Δημήτρης Στασινόπουλος, μέσω story στο Instagram γνωστοποίησε πως ο διεθνής γκαρντ Μιχάλης Λούνζτης αποτελεί τον νέο παίκτη της ομάδας των Βορείων προαστίων.
Συγκεκριμένα, στη δημοσίευση εμφανίζεται ο παίκτης με τη φανέλα της Εθνικής να πατά στο παρκέ του «Αγίου Θωμά».
Ο 28χρονος που διαθέτει πολυετή εμπειρία στο πρωτάθλημα της Stoiximan GBL έρχεται στην ομάδα των Βορείων Προαστίων για να ενισχύσει την περιφερειακή γραμμή, με την ικανότητά του στο οργανωτικό κομμάτι του παιχνιδιού να ξεχωρίζει.
Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε στάθηκε άτυχος, καθώς λόγω σοβαρού τραυματισμού απείχε σε μεγάλο μέρος της, με αποτέλεσμα να αγωνιστεί μόλις σε 4 αγώνες στο ελληνικό πρωτάθλημα, με τη φανέλα του Πανιωνίου, σημειώνοντας κατά μέσο όρο 12,8 πόντους, 5,3 ριμπάουντ και 1,8 ασίστ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






