Ελλάδα

Πρώτο «διπλό» για το Μαρούσι μετά τον Μάρτιο του 2012 κόντρα στον... Γιαννόπουλο!

To «διπλό» του Αμαρουσίου κόντρα στο Λαύριο ήταν το πρώτο του στην Stoiximan Basket League μετά από 11,5 χρόνια, με τον Χάρη Γιαννόπουλο να είναι τότε... θύμα της νυν ομάδας του!

Μετά από ένα εξαιρετικό ματς που κρίθηκε στα τελευταία δευτερόλεπτα, το Μαρούσι έκανε σπουδαίο «διπλό» στο Λαύριο με σκορ 93-88, παίρνοντας ένα πολύτιμο δεύτερο ροζ φύλλο στη σεζόν!

Πέρα από πολύ σημαντική βαθμολογικά, αυτή η νίκη ήταν και ιστορική για την ομάδα των βορείων προαστίων, καθώς πρόκειται για το πρώτο της εκτός έδρας ροζ φύλλο στην κορυφαία κατηγορία του ελληνικού μπάσκετ από τον Μάρτιο του 2012, πριν δηλαδή από 11,5 χρόνια!

Τότε, το Μαρούσι είχε πάρει το μοναδικό του θετικό αποτέλεσμα στη σεζόν μέσα στην έδρα του Περιστερίου bwin, νικώντας με 58-52. Λίγες αγωνιστικές αργότερα, το πρωτάθλημα ολοκληρώθηκε και η ομάδα υποβιβάστηκε με ρεκόρ 1-23, μένοντας στις χαμηλότερες κατηγορίες μέχρι να επιστρέψει το περασμένο καλοκαίρι.

Μάλιστα, η μεγάλη σύμπτωση είναι πως στους ηττημένους τότε Περιστεριώτες, αγωνιζόταν ο Χάρης Γιαννόπουλος, ο οποίος πλέον φορά τη φανέλα του Αμαρουσίου και ήταν μάλιστα κομβικός στο «διπλό» στο Λαύριο! Όσον αφορά το Μαρούσι, κορυφαίος του παίκτης στην αναμέτρηση ήταν τότε ο Πρόδρομος Νικολαΐδης, ενώ στη δωδεκάδα του βρισκόταν ο νεαρός Δημήτρης Αγραβάνης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x