Ελλάδα

«Μας είχαν τελειωμένους, αλλά…»

Τέσσερις τίτλοι σε δύο χρονιές. Αυτό και μόνο αποτελεί την απάντηση του Παναθηναϊκού στους... αμφισβητίες, όπως τόνισε ο Δ. Γιαννακόπουλος. «Θα διορθώσουμε τα λάθη, στόχος το Final-4», είπε.

Ανέλαβε τα ηνία του Παναθηναϊκού πριν δύο χρόνια ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

Κι από τότε το τριφύλλι έχει πανηγυρίσει δύο σερί νταμπλ. Αυτό και μόνο αποτελεί τρανή απόδειξη -σύμφωνα με τα λεγόμενα του ιδιοκτήτη της ΚΑΕ- για το παρόν, αλλά και για το μέλλον του Εξάστερου.

Ο πρόεδρος των πρασίνων στο δείπνο που παρέθεσε στους παίκτες, το τιμ, αλλά και τους υπαλλήλους του συλλόγου -μια μέρα μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος- έδωσε το στίγμα του και για το... αύριο!

Επισημαίνοντας, δηλαδή, πως τα όποια λάθη έγιναν την φετινή σεζόν θα διορθωθούν, αφού άμεσα θα τεθεί επί τάπητος ο σχεδιασμός για τη νέα χρόνια, ενώ έδωσε το σύνθημα για το στόχο της επόμενης περιόδου.

Διατήρηση των σκήπτρων στην Ελλάδα και τουλάχιστον Final-4, κάτι που όπως τόνισε έχει λείψει τα τελευταία δύο χρόνια!

Οι δηλώσεις του Δημήτρη Γιαννακόπουλου:

«Πανηγυρίσαμε το πρωτάθλημα εχθές και σήμερα έχει έρθει όλη η οικογένεια του Παναθηναϊκού, 170 άτομα, οι άνθρωποι της ομάδας, οι άνθρωποι των γραφείων, οι αθλητές με τις οικογένειές τους, η διοίκηση για να μπορέσουμε να πανηγυρίσουμε κάτι που καταφέραμε να πετύχουμε όλοι μαζί.

Εμείς δεν χαλαρώνουμε ποτέ, πλέον πρέπει να μπούμε σε διαδικασία να διορθώσουμε ότι πήγε λάθος φέτος, να δούμε πως θα μπορέσουμε να έχουμε καλύτερη ομάδα του χρόνου κι ελπίζω πως θα μείνουν κάποιες μέρες ξεκούρασης.

Δεν είμαι έτοιμος ακόμα να μιλήσω για το αύριο της ομάδας, δεν είναι ότι δεν θέλω, απλά ακόμα δεν μπορώ. Τις επόμενες ημέρες θα κάτσουμε όλοι μαζί να συζητήσουμε και με τον Φραγκίσκο και με τους υπόλοιπους της διοίκησης, για να δούμε πως θα προχωρήσουμε τη νέα σεζόν.

Είμαστε όλοι εδώ, η οικογένεια του Παναθηναϊκού για να γιορτάσουμε αυτή τη την επιτυχία. Δεν είναι μόνο οι 15 τίτλοι που έχουμε κερδίσει τα τελευταία 17 χρόνια. Πριν δυο χρόνια όλοι μας είχαν τελειωμένους, εγώ βλέπω ότι υπάρχει και συνέχεια. Δυο χρόνια τώρα ότι τίτλοι υπήρχαν στην Ελλάδα τους πήραμε. Δυστυχώς στην Ευρώπη δεν καταφέραμε να κρατήσουμε τον Παναθηναϊκό στο υψηλότερο επίπεδο που είναι το Final-4, και αυτό είναι κάτι που θα το κοιτάξουμε να βρούμε τις λύσεις για να το διορθώσουμε και να μπορέσουμε τις επόμενες χρονιές να είμαστε στο Final-4».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x