Ελλάδα

Μασλαρινός: «Υπερήφανος για τις παίκτριές μου, έχουν μέλλον αυτά τα κορίτσια»

Ευχαριστημένος για την προσπάθεια της εθνικής ομάδας στο Ευρωμπάσκετ εμφανίστηκε ο Βασίλης Μασλαρινός, τονίζοντας πως είναι υπερήφανος για τις αθλήτριές του οι οποίες έχουν όλο το μέλλον δικό τους.

Το βράδυ της Κυριακής (20/6), η Εθνική μας ομάδα δεν μπόρεσε να... αγγίξει το θαύμα και να κυνηγήσει την πρόκριση στον επόμενο γύρο, γνωρίζοντας την ήττα 77-67 από την Ιταλία, ολοκληρώνοντας έτσι τις υποχρεώσεις της στο Ευρωμπάσκετ με τρεις ήττες στον όμιλο.

Είναι λογικό να υπάρχει απογοήτευση στις τάξεις της ομάδας, ωστόσο ο Ομοσπονδιακός τεχνικός Βασίλης Μασλαρινός στάθηκε στα καλά στοιχεία που παρουσίασαν τα κορίτσια μας στο τουρνουά, τονίζοντας πως είναι υπερήφανος για την προσπάθεια που κατέβαλαν, ξεκαθαρίζοντας πως το μέλλον είναι όλο δικό τους.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Βασίλη Μασλαρινού:

«Δεν ξέρω πολλές ομάδες που να είναι πίσω με 20 πόντους και επιστρέφουν στο σκορ, όμως αυτή είναι η ελληνική ομάδα. Είμαι περήφανος για τις παίκτριες μου. Γνωρίζω ότι έχω καλές αθλήτριες και μια πολύ καλή ομάδα. Έχουν μέλλον αυτά τα κορίτσια. Ήταν ένα σκληρό παιχνίδι με την Ιταλία, με πολύ δυνατές μονομαχίες. Η αντίδρασή μας στο δεύτερο ημίχρονο ήταν πολύ σημαντική. Παλέψαμε για κάθε μπάλα, δώσαμε μάχες σε κάθε φάση, αλλά αυτή είναι η ελληνική ομάδα και αυτό κρατάμε για το μέλλον.

Ήταν το πρώτο Ευρωμπάσκετ μου. Είδα ομάδες πολύ υψηλού επιπέδου, που έπαιξαν πολύ καλό μπάσκετ και είχαν μεγάλη εμπειρία. Εμείς θέλουμε να κρατήσουμε πράγματα και εμπειρίες. Τα παιδιά έχουν μπροστά τους να παίξουν 2-3 Ευρωμπάσκετ. Αν όλα πάνε καλά ελπίζουμε να φτάσουμε στο αντίστοιχο επίπεδο των ομάδων που συναντήσαμε. Είναι μια άψογη διοργάνωση, με πολύ αυστηρά μέτρα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x