Αναλυτικά όσα έγραψε ο διεθνής σέντερ στο blog του στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ:
Προερχόμαστε από ένα άσχημο αποτέλεσμα στο Πρωτάθλημα με την ήττα από τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ. Ήταν ένα πολύ σημαντικό ματς για την προσπάθεια που κάνουμε να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται στον βαθμολογικό πίνακα, ωστόσο, δεν τα καταφέραμε.
Σε καμία περίπτωση δεν παίξαμε αυτό που μπορούμε. Αφήνουμε πίσω μας το συγκεκριμένο ματς σαν μια κακή παρένθεση και εστιάζουμε στο αυριανό με τον Γυμναστικό.
Ο αντίπαλος μας είναι μία δυνατή ομάδα ειδικά στην έδρα του. Δεν πρέπει να τον υποτιμήσουμε. Πρέπει να πάρουμε τον έλεγχο του αγώνα από το πρώτο λεπτό του αγώνα. Ξέρουμε ότι ο Γυμναστικός ψάχνει την έξτρα νίκη απέναντι σε ομάδες όπως εμείς και πρέπει να είμαστε σοβαροί και πειθαρχημένοι στο πλάνο μας, εάν δεν θέλουμε να πάθουμε κάποια ζημιά.
Στόχος μας είναι να επιστρέψουμε στις καλές εμφανίσεις και πιστεύω ότι αύριο θα είμαστε έτοιμοι για να φύγουμε με τη νίκη από τη Λάρισα.
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






