Ελλάδα

Έξαλλος ο Μαχμούτογλου: «Είπα στον διαιτητή ''ντροπή σου''»

Στους διαιτητές έριξε ο Μελίχ Μαχμούτογλου την ήττα της Τουρκίας από την Ελλάδα!

«Πυρ και μανία» με τους διαιτητές ήταν ο Μελίχ Μαχμούτογλου μετά την ήττα της Τουρκίας από την Ελλάδα.

Ο διεθνής γκαρντ της Φενέρμπαχτσε θεωρεί πως η ομάδα του αδικήθηκε από τους ρέφερι και συγκεκριμένα με το φάουλ που κέρδισε ο Κώστας Παπανικολάου στα 3’’ πριν τη λήξη, που με το εύστοχο ζευγάρι βολών έκρινε το αποτέλεσμα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Μαχμούτογλου στην τουρκική τηλεόραση:

«Δεν πιστεύω ότι πήγαν πολλά λάθος. Παλέψαμε πολύ καλά. Η Ελλάδα κατέβηκε σχεδόν με φουλ ρόστερ. Έδωσαν μεγάλη σημασία στο ματς, όπως και εμείς. Παίξαμε καλά, παλέψαμε πολύ, αλλά θα γίνει ένα διαφορετικό ματς στην Κωνσταντινούπολη. Εκεί, θα δείξουμε την πραγματική μας ταυτότητα και θα παίξουμε ακόμη πιο δυνατά, καθώς θα πρέπει να το δει αυτό όλος ο κόσμος της Τουρκίας. Πρέπει, όμως, να μιλήσουμε για τους διαιτητές της FIBA. Δεν ξέρω τι ακριβώς θέλει η FIBA να κάνουν οι παίκτες. Έχουν πολλή δουλειά μπροστά τους. Παίζω επαγγελματικά μπάσκετ εδώ και 15-20 χρόνια και δεν έχω δει τέτοιο φάουλ ξανά στη ζωή μου!

Λυπούμαστε πραγματικά, καθώς εμείς έπρεπε να νικήσουμε. Τέτοιο φάουλ στα 3’’ πριν από τη λήξη και χωρίς να έχει γίνει κάτι. Κρίμα και αμαρτία. Ελπίζω η FIBA να το ακούσει αυτό. Μιλάμε για μεγάλη ζημιά. Επίσης, σήμερα παίζει και η Φενέρμπαχτσε για την Ευρωλίγκα. Πολλά χρόνια μας κάνει ζημιές η FIBA. Όπως και οι σημερινοί διαιτητές. Μετά το ματς είπα σε έναν διαιτητή: “Ντροπή σου!”. Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι. Είμαστε υπερήφανος για την ομάδα του και τη μάχη που έδωσε. Είμαστε αρκετά δυνατοί για να νικήσουμε την Ελλάδα. Το μόνο που θέλω από τους Τούρκους φιλάθλους, είναι να γεμίσουν το γήπεδο τη Δευτέρα. Θα τους δείξουμε πως παλεύει η ομάδα. Ακόμη και να έχει 4-5 διαιτητές είμαστε αρκετά δυνατοί για να τους νικήσουμε. Το δείξουμε απόψε. Καλή τύχη στους συμπαίκτες μου
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x