Για τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής αναχώρησε το πρωί της Πέμπτης (29/08) ο Τζίμερ Φριντέτ. Ο 30άχρονος γκαρντ του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ προπονήθηκε νωρίς το πρωί στο ΟΑΚΑ και ακολούθως έφυγε με προορισμό την πατρίδα του, προκειμένου να παντρέψει ένα φιλικό ζευγάρι.
Αξίζει να σημειωθεί πως, επρόκειτο για κάτι προγραμματισμένο εδώ και αρκετούς μήνες, για το οποίο είχε λάβει ειδική άδεια από τους ιθύνοντες του «τριφυλλιού».
Ο Φριντέτ αναμένεται να επιστρέψει στην Αθήνα το πρωί της Τετάρτης (4/9) και ακολούθως θα μεταβεί απευθείας στην Πορταριά του Πηλίου, όπου θα λάβει χώρα το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του Παναθηναϊκού.
Οι υπόλοιποι αθλητές του Αργύρη Πεδουλάκη προπονήθηκαν το πρωί στο ΟΑΚΑ, ενώ θα επιστρέψουν εκεί και το απόγευμα για τη δεύτερη προπόνηση των «πράσινων» μέσα στην ημέρα.
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






