Ελλάδα

Με Έισι στο Μιλάνο ο Ολυμπιακός

Όπως αναμενόταν, ο Κουίνσι Έισι προπονήθηκε σήμερα κανονικά και θα τεθεί στην διάθεση του Γιώργου Μπαρτζώκα για την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Ολύμπια στο Μιλάνο.

Με μία επιστροφή στην δωδεκάδα θα αγωνιστεί ο Ολυμπιακός απέναντι στην Ολύμπια Μιλάνο στην Ιταλία την Παρασκευή (26/11) για την 12η αγωνιστική της Ευρωλίγκας.

Ο Κουίνσι Έισι, ο οποίος έχασε το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό λόγω γαστρεντερίτιδας, μπήκε σήμερα (24/11) στο κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων της ομάδας (σ.σ. την Τρίτη είχε ακολουθήσει μέρος του) και αποφασίστηκε να ενισχύσει την προσπάθεια των «ερυθρόλευκων» απέναντι στους δευτεραθλητές Ιταλίας.

Ο Αμερικανός φόργουορντ/σέντερ δεν έχει βρει ακόμα ρυθμό, όμως ο Γιώργος Μπαρτζώκας θέλει να τον έχει μαζί του για να μπαίνει όλο και περισσότερο στο κλίμα και αν οι συνθήκες του αγώνα το επιτρέψουν να πάρει και άλλο χρόνο συμμετοχής. Η απουσία άλλωστε του Μιχάλη Λούντζη για την Εθνική ομάδα, δημιουργεί χώρο στην δωδεκάδα και έτσι ο πρώην παίκτης της Μακάμπι θα είναι στην αποστολή που θα αναχωρήσει αύριο για το Μιλάνο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x