Ελλάδα

Με έναν απόντα και με γεμάτες τσέπες η ΑΕΚ κόντρα στον Παναθηναϊκό

Δίχως τον Μάρκους Σλότερ, αλλά με γεμάτες τσέπες θα αγωνιστούν οι παίκτες της ΑΕΚ στο ματς της πρεμιέρας με τον Παναθηναϊκό (28/9, 19:00).

Μία απουσία μετράει η μπασκετική ΑΕΚ, η οποία ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό (28/9, 19:00), στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής της Basket League.

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου δεν μπορεί να υπολογίζει γι’ αυτό το ματς τον Μάρκους Σλότερ, με τον Αμερικανό σέντερ να μην ξεπερνά τη θλάση που τον ταλαιπωρούσε.

Αντιθέτως, ο Βυρωνιώτης τεχνικός υπολογίζει κανονικά τον Κέντρικ Ρέι, ο οποίος αποθεραπεύτηκε πλήρως από τον τραυματισμό που τον άφησε εκτός προπονήσεων στις αρχές της εβδομάδας.

Τέλος, αξίζει να αναφέρουμε ότι οι παίκτες της ΑΕΚ θα πάνε στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με γεμάτες τσέπες, αφού «μπήκε» ήδη στους τραπεζικούς τους λογαριασμούς ο πρώτος μισθός, αποδεικνύοντας πως η διοίκηση της «Ένωσης» είναι συνεπέστατη στις υποχρεώσεις της.

Κι όλα αυτά σε μια εποχή που στο ελληνικό μπάσκετ, οι καθυστερήσεις στις πληρωμές των παικτών αποτελούν τον κανόνα και όχι την εξαίρεση.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x