Ελλάδα

«Με καλή ψυχολογία στη Νέα Σμύρνη»

Σαν ένα καλό τεστ εν όψει των play offs, στα οποία πιθανότατα θα συμμετέχουν, αντιμετωπίζουν στις τάξεις του Απόλλωνα Πάτρας τον αγώνα με τον Πανιώνιο την Πέμπτη.

Ο Απόλλων Πάτρας είναι αγκαλιά με την πρόκριση στα play offs και για την 25η αγωνιστική αντιμετωπίζει τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη. Ο συνεργάτης του Νίκου Βετούλα, Κώστας Ρακιντζής, τόνισε για το παιχνίδι:

«Πρώτα απ’ όλα, Χριστός Ανέστη και χρόνια πολλά σε όλο τον κόσμο. Θα είναι πολύ δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα. Θεωρώ όμως ότι έχοντας κατακτήσει τους δύο βασικούς στόχους μας, που ήταν η παραμονή στην κατηγορία και πιθανότατα την συμμετοχή μας στα play offs, θα πάμε με καλή ψυχολογία στην αναμέτρηση. Θα πρέπει να ελέγξουμε το ρυθμό του παιχνιδιού και να πάρουμε τα ριμπάουντ για να διεκδικήσουμε τις όποιες πιθανότητες νίκης έχουμε απέναντι σε έναν πολύ δυνατό αντίπαλο».

Ο αρχηγός του Απόλλωνα, Νίκος Αργυρόπουλος, τόνισε: «Χριστός Ανέστη και χρόνια πολλά. Γνωρίζουμε ότι πρόκειται για ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Παίζουμε απέναντι στην 3η καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος, αλλά κι εμείς πάμε πολύ καλά προετοιμασμένοι για να διεκδικήσουμε τις πιθανότητες νίκης που μας αναλογούν. Είναι σημαντικό για εμάς ότι έχουμε πολύ καλή ψυχολογία αυτή την περίοδο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x