Ελλάδα

Με… Λάζο ο ΠΑΟΚ

Με δύο προπονήσεις και με παρόντα τον Λάζαρο Παπαδόπουλο ξεκίνησε τη Δευτέρα η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για την αναμέτρηση κόντρα στον Απόλλωνα Πατρών, στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της Basket League.

Ο Βαγγέλης Μαργαρίτης, ο οποίος είχε τραυματιστεί στο ισχίο του δεξιού του ποδιού στην Ελευσίνα το περασμένο Σάββατο, για προληπτικούς λόγους δεν συμμετείχε στο πρωινό πρόγραμμα, αλλά ακολούθησε κανονικά το απογευματινό πρόγραμμα του Σούλη Μαρκόπουλου.

Ο Κώστας Χαραλαμπίδης συνεχίζει το ατομικό του πρόγραμμα καθημερινά, στο οποίο περιλαμβάνεται πλέον και το τρέξιμο, ενώ ο Κώστας Κακαρούδης συνεχίζει το πρόγραμμα φυσιοθεραπείας και εκγύμνασης.

Ο Λάζος συμμετέχει στις προπονήσεις μετά από επιθυμία του ίδιου του πρώην διεθνούς σέντερ, η οποία έγινε αποδεκτή από τον Μακεδόνα τεχνικό.

Την Τρίτη, υπάρχουν, επίσης, δύο προπονήσεις.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x