Ελλάδα

Με απουσίες κόντρα στον Ολυμπιακό ο Αρης

Ο Άρης ολοκλήρωσε την Κυριακή την προετοιμασία του για τον εξ αναβολής αγώνα της 11ης αγωνιστικής της Basket League με τον Ολυμπιακό τη Δευτέρα.

Ο Άρης θα υποδεχτεί τον Ολυμπιακό τη Δευτέρα στο εξ αναβολής ματς της 11ης αγωνιστικής της Basket League με αρκετές απουσίες για τον Γιάννη Καστρίτη. Ο Τζέιμς Κέλι αναχώρησε για τις ΗΠΑ, λόγω του σοβαρού οικογενειακού προβλήματος που αντιμετωπίζει και θα απουσιάσει.

Απών θα είναι και ο Στέλιος Πουλιανίτης, λόγω της ασθένειας που τον ταλαιπωρεί τις τελευταίες μέρες, ενώ ήδη δεν υπολογίζονται οι Σταύρος Σχίζας και Γιάννης Σιδηροηλίας.

Η προπόνηση της Κυριακής διεξήχθη με οκτώ παίκτες στο Αλεξάνδρειο, αφού εκτός έμεινε, επίσης, ο ασθενής Κυριάκος Πετανίδης, ο οποίος, όμως, αναμένεται να αγωνιστεί κανονικά στο ματς με τους «ερυθρόλευκους».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x