Ελλάδα

Με τρεις ξένες η Α1 μπάσκετ γυναικών

Το δικαίωμα να χρησιμοποιούν την ίδια στιγμή και τις τρεις ξένες παίκτριες κάθε ομάδας που βρίσκονται στο ρόστερ τους θα έχουν πλέον οι προπονητές της Α1 μπάσκετ γυναικών.

Η ΕΟΚ, με επιστολή που μοίρασε την Πέμπτη στα σωματεία της μεγάλης κατηγορίας, ενημέρωσε πως πλέον θα μπορούν να αγωνίζονται στα παιχνίδια και οι τρεις μη Ελληνίδες.

Αυτό, αφού στην αρχική προκήρυξη του πρωταθλήματος υπήρχε κανονισμός που ναι μεν επέτρεπε κάθε ομάδα να μπορεί να έχει τρεις ξένες στο ρόστερ της, αλλά μόνο οι δύο θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν στους αγώνες.

Αυτός ο κανονισμός πλέον άλλαξε και βοηθάει τους τεχνικούς των ομάδων να εκμεταλλευτούν καλύτερα το ρόστερ που διαθέτουν.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x