Ελλάδα

Μέξας: «Ανταποκριθήκαμε πνευματικά στην επίθεση»

Στην κρισιμότατα του ματς με τον ΠΑΟΚ στάθηκε ο Κώστας Μέξας μετά τη νίκη του Λαυρίου επί του «δικεφάλου» για τη δεύτερη αγωνιστική των play outs της Stoiximan Basket League.

Ο Κώστας Μέξας τόνισε πως οι παίκτες του Λαυρίου αγωνίστηκαν σωστά πνευματικά στην επίθεση, αλλά όχι στην άμυνα κόντρα στον ΠΑΟΚ, στάθηκε στην καρδιά και στον χαρακτήρα των παικτών του κι υποσχέθηκε πως θα παλέψουν σε όλα τα υπόλοιπα ματς.

Αναλυτικά: «Για μας, το παιχνίδι ήταν "τελικό" αν θέλαμε να συνεχίσουμε να έχουμε ελπίδες για τα πλέι οφ και κίνητρο μέχρι το τέλος των Play Outs. Σε μεγάλο βαθμό, τα παιδιά ανταποκρίθηκαν στο κομμάτι αυτό πνευματικά, κυρίως επιθετικά, γιατί αμυντικά είχαμε αδυναμίες.

Είναι μια νίκη καρδιάς, χαρακτήρα και προσωπικότητας των παιδιών, παρόλο που έχουμε μείνει λίγοι, τα έδωσαν όλοι όλα, όσο κι αν αγωνίστηκαν. Πήραμε πράγματα από όλους τους παίκτες σήμερα κι είμαστε πάρα πολύ ευχαριστημένοι γι’ αυτό.

Τους αξίζουν συγχαρητήρια για όσα έχουν καταφέρει φέτος και θα συνεχίσουμε να παλεύουμε και στα υπόλοιπα παιχνίδια όσο μπορούμε, όσοι έχουμε μείνει, μήπως και καταφέρουμε τον στόχο των πλέι οφ. Καλή συνέχεια στον ΠΑΟΚ και τον Στάθη».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x