Ελλάδα

Μέξας: «Άμεσα δύο προσθήκες, σκεφτόμαστε και επιπλέον αλλαγή ξένου»

Ο Κώστας Μέξας προανήγγειλε ενίσιχυση για τον Ηρακλή μετά την ήττα από τον Προμηθέα.

Στις περιορισμένες επιλογές του απέδωσε ο Κώστας Μέξας την ήττα του Ηρακλή από τον Προμηθέα στο Ιβανώφειο (82-95), ενώ προανήγγειλε ενίσχυση με τουλάχιστον δύο παίκτες.

«Γνωρίζαμε εξ αρχής ότι είναι δύσκολο να αντέξουμε επί 40 λεπτά σε υψηλή ένταση, όμως το ματς έγινε ακόμη δυσκολότερο. Μετά το Λαύριο είχαμε θέματα, ενώ έφυγαν και παίκτες, με συνέπεια να μην μπορέσουμε να μείνουμε σε επίπεδα ικανοποιητικής αγωνιστικής ετοιμότητας ενώ είχαμε να αντιμετωπίσουμε μία έτοιμη ομάδα, από την οποία έχουμε διαφορά ποιότητας. Προσπαθήσαμε με τη ζώνη να βρούμε λύσεις, αλλά η έλλειψη συγκέντρωσης μας οδήγησε σε έλλειψη διάρκειας, χαθήκαμε εύκολα στην άμυνα, είχαμε κακές επιλογές στην επίθεση. Θα πρέπει να ενισχυθούμε, είναι απαραίτητο, να έρθουν τουλάχιστον δύο παίκτες, ο ένας άμεσα, ως αλλαγή πρώτου γύρου», ανέφερε.

«Στόχος, μέχρι τον Παναθηναϊκό να έρθει ο ένας παίκτης και αμέσως μετά, στη διακοπή, ο δεύτερος, ώστε μετά να δούμε αν θα προχωρήσουμε και σε κάποια αλλαγή παίκτη, έχοντας ολοκληρώσει τις προσθήκες. H διοίκηση έχει υποσχεθεί ότι θα λυθούν τα θέματα, κάποιους παίκτες, που θέλαμε να φέρουμε δεν ήρθαν για διαφόρους λόγους, καθώς κάποιοι δεν θέλουν να έρθουν στον Ηρακλή, λόγω όλων αυτών που ακούγονται κι αυτό μας δυσκολεύει ως προς το να φέρουμε παίκτες, οι οποίοι θα κάνουν τη διαφορά. Προσπαθούμε να φέρουμε ποιοτικούς παίκτες και τις επόμενες μέρες ελπίζουμε ότι σε όλα τα ζητήματα θα έχουμε θετικές εξελίξεις», τόνισε ο τεχνικός του «Γηραιού».

Για την πρώτη εμφάνιση του Μάρεκ Ντολεζάι είπε: «Ο Ντόλεζαϊ είναι παιδί με ταλέντο, έρχεται από το Κολλέγιο και την Ουκρανία, όπου τα πράγματα είναι διαφορετικά, θα χρειαστεί χρόνο, όμως ήδη έχει “πιάσει” κάποια από αυτά που έχουμε ετοιμάσει στις προπονήσεις, αλλά πρέπει να τον βοηθήσει πρώτα η ομάδα. Δεν τον πήραμε για να βάζει 20 πόντους, αλλά να συμβάλλει μέσα από την λειτουργία του συνόλου. Κάθε μέρα θα είναι και ένα βήμα μπροστά για αυτόν».

Τέλος, εξέφρασε παράπονα και για τη διαιτησία: «Δεν μας σεβάστηκε όσο έπρεπε η σημερινή διαιτησία, αλλά ας μείνουμε καλύτερα στα δικά μας λάθη, για να πάμε παρακάτω, διότι στο δεύτερο ημίχρονο δεν είχαμε καλή εικόνα. Η φάσης της τεχνικής ποινής ήταν καθαρό επιθετικό φάουλ και τη δέχθηκε την πρώτη φορά που διαμαρτυρήθηκα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x