Ελλάδα

Μέξας: «Είναι μια μεγάλη νίκη, βοήθησε και ο τραυματισμός του Ανγκόλα»

Ο Κώστας Μέξας στάθηκε στη σημασία που έχει για τον Ηρακλή η νίκη επί της ΑΕΚ, αναφέρθηκε στον τραυματισμό του Ανγκολά, ενώ εκθείασε και την ατμόσφαιρα των φίλων του «Γηραιού» στο Ιβανώφειο.

Ο Ηρακλής πήρε μια σπουδαία νίκη επί της ΑΕΚ, επικρατώντας 86-74 στο Ιβανώφειο για τη Stoiximan Basket League.

Ο προπονητής του «Γηραιού», Κώστας Μέξας, στάθηκε στη σημασία που έχει αυτή η νίκη για τον σύλλογο, ενώ αναφέρθηκε και στον τραυματισμό του Ανγκόλα, συμβάν το οποίο παραδέχθηκε πως άλλαξε το ρου της αναμέτρησης.

Επιπλέον, μίλησε και για την «καυτή» ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι φίλοι της ομάδας, τονίζοντας χαρακτηριστικά πως αυτό το Ιβανώφειο θέλει η ομάδα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κώστα Μέξα:


Για τη νίκη επί της ΑΕΚ: «Είναι μια μεγάλη νίκη. Η ομάδα είναι υπό πίεση και μετά την κακή εμφάνιση με τον Κολοσσό θέλαμε να αντιδράσουμε. Σίγουρα βοήθησε και ο τραυματισμός του Ανγκόλα. Πρώτα από όλα το παιδί να είναι καλά αλλά είναι το πιο βασικό. Όμως δεν μπορούμε να κρυφτούμε πίσω από το δάχτυλό μας και να πούμε ότι δεν βοήθησε το πλάνο μας αυτό που συνέβη. Αυτό που είχα ζητήσει να παλέψουμε με αυταπάρνηση και τα παιδιά το έκαναν σε μεγάλο βαθμό. Η βοήθεια του κόσμου ήταν τρομερή, αυτό το Ιβανώφειο θέλουμε, δυστυχώς δεν θα το έχουμε την Τετάρτη με τον Ιωνικό αλλά θα παλέψουμε για τη νίκη».

Για το αν μπορεί ο Ηρακλής να χτίσει ένα σερί απέναντι στον Ιωνικό: «Πρέπει να δούμε το παιχνίδι σοβαρά, να μείνουμε ταπεινοί, να δούμε τι κάναμε καλά. Έχουμε πολλά να διορθώσουμε και να παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις μας να νικήσουμε τον Ιωνικός και να βάλουμε την ομάδα σε μία άλλη πορεία. Αυτός είναι ο στόχος».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x