Ελλάδα

Μέξας: «Ικανοποιημένος από την εικόνα μας - Θα φανεί η δουλειά του Πρίφτη»

Ικανοποιημένος από την απόδοση των παικτών του στο ματς με τον Παναθηναϊκό δήλωσε ο τεχνικός του Ηρακλή, Κώστας Μέξας...

Στην καλή εικόνα της ομάδας του στο ματς με τον Παναθηναϊκό στάθηκε ο προπονητής του Ηρακλή, Κώστας Μέξας, που τόνισε ότι ο κόουτς Πρίφτης κάνει καλή δουλειά στους «πράσινους».

Αναλυτικά όσα δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου:
- Για το ματς με τον Παναθηναϊκό:
«Για εμάς ήταν ένα δεύτερο ματς σε δύο ημέρες μετά από πολύ καιρό που ήμασταν εκτός. Είχαμε περιέργεια για το πως θα ανταποκριθεί η ομάδα στο ενεργειακό κομμάτι και με δεδομένη την ποιότητα των παικτών του Παναθηναϊκού. Είμαστε ικανοποιημένοι από το πως ανταποκρίθηκαν οι παίκτες. Ξέραμε ότι όταν ανεβάσει την απόδοσή του ο Παναθηναϊκός στο κανονικό επίπεδο, θα έχουμε θέματα. Η μεγάλη εικόνα όμως είναι θετική, αν και μας επηρέασε η κούραση. Και στο αμυντικό είχαμε καλή εικόνα. Να πατήσουμε σε αυτό και με τις προσθήκες που θα κάνουμε, να παρουσιαστούμε ακόμα καλύτεροι. Συγχαρητήρια και καλή συνέχεια στον Παναθηναϊκό. Έχει βρει ρυθμό στα τελευταία ματς της Ευρωλίγκας. Παίζει καλύτερα και με καλύτερες αποφάσεις στην επίθεση. Θα φανεί η δουλειά του κόουτς Πρίφτη».

- Για τον τραυματισμό του Παπαδάκη: «Η πρώτη εκτίμηση είναι ότι έχει υποστεί κράμπα. Βγήκε η κούραση από τα συνεχόμενα ματς».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x