Ελλάδα

Μέξας: «Να μην δώσει δεύτερες ευκαιρίες ο Άρης, να μην τον αφήσει να τρέξει ο Παναθηναϊκός»

Στα στοιχεία που θεωρεί ότι θα αποδειχθούν καθοριστικά στον τελικό Κυπέλλου ανάμεσα σε Άρη και Παναθηναϊκό αναφέρθηκε ο Κώστας Μέξας μέσω του ΣΠΟΡ FM 94,6.

Tα δεδομένα του προσεχή τελικού Κυπέλλου (18/02, 17:00) του Παναθηναϊκού Superfoods με τον Άρη ανέλυσε ο Κώστας Μέξας μέσω του ΣΠΟΡ FM 94,6.

Αρχικά, ο Έλληνας τεχνικός, μιλώντας στον Βασίλη Παπαθεοδώρου, αναφέρθηκε στον τρόπο που πρέπει να προσεγγίσει το ματς η ομάδα του Δημήτρη Πρίφτη. «Είναι μια μεγάλη κουβέντα το τι πρέπει να κάνει ο Άρης. Πρέπει να αποφύγει τα λάθη, για να μην δώσει στον Παναθηναϊκό δεύτερες ευκαιρίες. Με κάποιους παίκτες του Παναθηναϊκού δεν πρέπει να ρισκάρεις επειδή είναι σε πολύ καλή κατάσταση, αλλά ο Άρης στα ματς που πάει καλά έχει καλά ποσοστά. Πρέπει να δούμε πώς θα πάνε τα… ματσαρίσματα, αλλά ο Καββαδάς θα είναι πιθανόν μια σημαντική πτυχή του παιχνιδιού και μια απειλή ώστε να φορτώσει με φάουλ τον Μπουρούση. Πρέπει να δούμε και τα άλλα ζευγάρια», ανέφερε ο κ. Μέξας.

Στη συνέχεια προσέγγισε το ματς από την πλευρά του «τριφυλλιού», τονίζοντας: «Ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να προσπαθήσει να μην τρέξει ο Άρης εύκολα και θα προσπαθήσει να βάλει και τον κόσμο στο παιχνίδι, ώστε να ανεβάσει την αυτοπεποίθησή του».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x