Ελλάδα

Μετά το «όχι» Παππά, Κόπονεν και Λαρεντζάκης στα υπόψη του Παναθηναϊκού

Ο Παναθηναϊκός θέτει σε εφαρμογή εναλλακτικό πλάνο δράσης μετά το «όχι» του Νίκου Παππά.

Σε άλλες λύσεις στρέφεται ο Παναθηναϊκός για τη θέση «2» μετά τη διπλή απόρριψη πρότασης ανανέωσης που έκανε στον Νίκο Παππά. Οι «πράσινοι» δεν πρόκειται να επανέλθουν με νέα προσφορά στον 28χρονο άσο και μόνο αν ο ίδιος δείξει μεταστροφή, επαναπροσεγγίσει την ομάδα και δεν έχει βρεθεί ως τότε αντικαταστάτης υπάρχει περίπτωση να παραμείνει πλέον στο ρόστερ.

Αυτή τη στιγμή ο Παναθηναϊκός έχει θέσει ήδη σε εφαρμογή εναλλακτικό πλάνο δράσης και ήδη δύο ονόματα παίζουν δυνατά. Το ένα είναι ο Πέτερι Κόπονεν, ο 30χρονος Φινλανδός άσος με το εξαιρετικό σουτ, που έμεινε ελεύθερος από την Μπαρτσελόνα. Ο Τσάβι Πασκουάλ έχει σε ιδιαίτερη εκτίμηση τον συγκεκριμένο παίκτη, με τον οποίο συνεργάστηκε στην Μπαρτσελόνα.

Ψηλά στην πράσινη λίστα είναι και ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης. Ο 24χρονος γκαρντ ανήκει στην ΑΕΚ, αλλά υπάρχει στο συμβόλαιό του buy out 300.000 ευρώ. Η συγκεκριμένη λύση έχει το ατού πως δεν θα καλύψει μια έξτρα θέση ξένου για το «τριφύλλι».

Δεν αποκλείεται η επιλογή για το «2» να εξαρτηθεί και από την υπόθεση του Ιωάννη Παπαπέτρου, ο οποίος δεν έχει προγραμματίσει νέο ραντεβού με τον Ολυμπιακό μετά τη διαφορά που παρουσιάστηκε στην πρώτη συνάντηση. Εφόσον αποκτηθεί ο 24χρονος φόργουορντ, τότε θα υπάρξει περισσότερη άνεση για απόκτηση ενός ακόμη ξένου για τις θέσεις «2-3», ωστόσο αν τελικά επιλέξει τον Ολυμπιακό ή πάει αλλού, τότε ο Παναθηναϊκός αναγκαστικά θα κινηθεί για ξένο τριάρι μειώνοντας τις πιθανότητες να κάνει έξτρα κίνηση για ξένο γκαρντ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x