Ελλάδα

«Μιλήσαμε με τον Λεσόρ, αλλά εκείνος αποφάσισε να μείνει στον Παναθηναϊκό»

Ο πρόεδρος της Παρτίζαν ανέφερε ότι έκανε προσέγγιση στον Ματίας Λεσόρ αλλά εκείνος επέλεξε να μείνει στον Παναθηναϊκό.

Προσπάθεια να πάρει πίσω στην Παρτίζαν τον Ματίας Λεσόρ έκανε ο πρόεδρος της ομάδας, όπως ο ίδιος επιβεβαίωσε σε δηλώσεις του.

Ο Οστόγια Μιχαϊλοβιτς τόνισε ότι μίλησε με τον άσο του Παναθηναϊκού AKTOR, αλλά εκείνος αποφάσισε να παραμείνει στο «τριφύλλι».

«Λοιπόν, ο Λεσόρ επέμεινε στο συμβόλαιό του πέρυσι, το οποίο ο Παναθηναϊκός επέκτεινε μετά τον τραυματισμό του. Έτσι έγινε. Μιλήσαμε μαζί του και απλώς αποφάσισε εκείνη τη στιγμή να μείνει στον Παναθηναϊκό, και αυτό είναι όλο. Δεν είναι μυστικό. Μιλήσαμε μαζί του, πήρε μια τέτοια απόφαση, αλλά είμαι πραγματικά ευγνώμων στον Λεσόρ. Τον βοηθήσαμε πραγματικά και μας βοήθησε και εκείνος», ανέφερε και πρόσθεσε:

«Προήλθε από τη δεύτερη κατηγορία της διοργάνωσης και μεγάλωσε με την Παρτίζαν όσον αφορά την ποιότητά του… Έγινε ο παίκτης που είναι σήμερα. Αλλά επίσης το ανταπέδωσε, έδωσε πολύ ιδρώτα με τη φανέλα της Παρτίζαν. Και όλοι αγαπάμε πραγματικά τον Λεσόρ, είναι ακόμα μέλος της οικογένειάς μας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x