Ελλάδα

Μιλουτίνοφ: «Δεν τα παρατήσαμε και βγήκαμε στο δεύτερο ημίχρονο έτοιμοι για μάχη»

Όσα δήλωσε ο Νίκολα Μιλουτίνοφ μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί του Παναθηναϊκού στο ντέρμπι του ΣΕΦ.

Ο Ολυμπιακός επικράτησε του Παναθηναϊκού με 90-86 στο πρώτο μεγάλο ντέρμπι της χρονιάς για τη Stoiximan GBL. Παρά την κακή εικόνα στο πρώτο ημίχρονο και το προβάδισμα των «πρασίνων» με 12 πόντους, οι «ερυθρόλευκοι» ανέτρεψαν την κατάσταση στο δεύτερο μέρος, βγάζοντας περισσότερη ενέργεια και πάθος στις κρίσιμες στιγμές.

Όπως παραδέχθηκε και ο Νίκολα Μιλουτίνοφ μετά το τέλος του αγώνα, μπορεί το ματς να μην ήταν ποιοτικό, όμως η αποφασιστικότητα του Ολυμπιακού και η ανάγκη για νίκη μέτρησαν περισσότερο, δίνοντας στην ομάδα του Πειραιά βαθμολογικό και ψυχολογικό προβάδισμα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για τη σημασία της νίκης: «Η νίκη ήταν αυτή που έχει σημασία. Βάλαμε την ομάδα σε καλή θέση βαθμολογικά στο ελληνικό πρωτάθλημα. Δεν πιστεύω ότι παίξαμε καλά σήμερα καμία από τις δύο ομάδες. Είχαμε και οι δύο πολλά προβλήματα και τραυματίες αλλά αυτό που μετράει περισσότερο σε τέτοιες περιπτώσεις είναι να κερδίζουμε παιχνίδια και να δείξουμε πόσο καλή ομάδα είμαστε».

Για την αλλαγή του παιχνιδιού τους στο δεύτερο μισό: «Στο πρώτο μισό ήμασταν πολύ κακοί αμυντικά, δεχτήκαμε 48 πόντους, και έκαναν ότι ήθελαν στο παιχνίδι, επιθετικά σκόραραν τρίποντα, και εμείς από την πλευρά μας δεν παίζαμε σκληρά, και όταν δεν παίζεις σκληρά απέναντι τους σε κερδίζουν. Είναι μια από τις πιο ταλαντούχες ομάδες στην Ευρώπη και έδειξαν την ποιότητά τους στο πρώτο μισό του παιχνιδιού. Ευτυχώς στο δεύτερο μισό ήμασταν καλύτεροι και κερδίσαμε το παιχνίδι».

Για την αντίδρασή του στο δεύτερο δεκάλεπτο: «Δεν αισθανόμουν πολύ καλά σήμερα, ήμουν λίγο κουρασμένος από όλα, ήθελα να πάρω τους φιλάθλους μαζί μου, να δώσω και σε εμένα ενέργεια».

Για το -12 και την ανατροπή στο τέταρτο δεκάλεπτο: «Το μπάσκετ είναι ένα παιχνίδι 40 λεπτών. Όλα συμβαίνουν στο δεύτερο μισό του παιχνιδιού και όπως είπα και προηγουμένως στο πρώτο μισό ήμασταν σε πολύ κακή κατάσταση ειδικά στην άμυνα. Αλλά δεν τα παρατήσαμε, προσπαθήσαμε να πάρουμε το παιχνίδι υπό τον έλεγχό μας και στο δεύτερο μισό βγήκαμε έξω στο παρκέ πολύ πιο έτοιμοι για μάχη. Και το πιο σημαντικό είναι η νίκη για εμάς».


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x